Lampa lui Aladin ajunge la Teatrul Stela Popescu
https://www.ziarulmetropolis.ro/lampa-lui-aladin-ajunge-la-teatrul-stela-popescu/

Teatrul „Stela Popescu” îi invită pe iubitorii teatrului în zilele de 13, 14 şi 15 iunie, de la ora 10.00, la Sala Mare a Palatrului Naţinal al Copiilor din Bucuresti, la avanpremiera musicalului „ALADIN” de Roman Vlad, un spectacol plin de vervă, de dinamism, în regia lui Cătălin Voineag, scenografia Viorica Petrovici.

Un articol de Petre Ivan|30 Mai 2016

Din distribuţia spectacolului fac parte actriţa STELA POPESCU, dar şi tineri balerini, solişti vocali, laureaţi ai unor prestigioase concursuri internaţionale. Biletele se pot achiziţiona de la Casa de  bilete a Palatului Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro.

„Vor fi  trei zile de spectacole, unde vor străluci vedetele noastre – în primul rând copiii: BOGDAN – în rolul lui ALADIN, ROBERTA – JASMINA, JENNIFER – ALI, de fapt întreaga echipă, din care nu lipseşte STELA POPESCU – în rolul  MAMEI. Un spectacol cu dansuri incendiare, cu dialoguri şi momente de mister care vor cuceri auditoriul, un spectacol”, spun organizatorii evenimentului.

Foto: Aladin, Stela Popescu

19
/11
/19

CRONICĂ DE FILM Primele două episoade din sezonul al treilea al miniseriei „Umbre”, produs de HBO și scris și regizat de Bogdan Mirică, arată mai bine decât primele două sezoane. Asta nu înseamnă că lipsesc de tot replicile teribiliste sau că narațiunea nu e tot simplistă. Doar că personajele sunt mai închegate.

19
/11
/19

„Travling: Tradiții Creative” este o încercare de video-documentare a modalităților prin care patrimoniul cultural și natural contribuie la dezvoltarea comunităților, din punct de vedere economic, turistic, social, cultural și identitar.

17
/11
/19

În perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, în pavilionul B1, cea de a 24-a ediție a GoodWine – Bucharest Wine Fair, cel mai longeviv târg de vinuri din România. Și la această ediție vizitatorii vor putea degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top românești și din străinătate și vor putea descoperi noutățile propuse de organizatori.

Page 1 of 84112345...102030...Last »