Lari Giorgescu, într-un one man show la Green Hours. Câştigă o invitaţie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/lari-giorgescu-intr-un-one-man-show-la-green-hours-castiga-o-invitatie/

Teatrul LUNI de la Green Hours îl prezintă pe Lari Giorgescu în „L-V: 8-16“. Spectacolul este realizat de Ioana Păun, după „Cred că nu m-aţi înţeles bine“ de Rodrigo Garcia şi texte proprii. Câştigă o invitaţie dublă la unul dintre cele mai longevive one-man show-uri din România.

Un articol de Liliana Matei|30 noiembrie 2013

Teatrul LUNI de la Green Hours îl prezintă pe Lari Giorgescu în „L-V: 8-16“. Spectacolul este realizat de Ioana Păun, după „Cred că nu m-aţi înţeles bine“ de Rodrigo Garcia şi texte proprii. Câştigă o invitaţie dublă la unul dintre cele mai longevive one-man show-uri din România.

Spectacolul se joacă luni, 2 decembrie, de la ora 20.00. Lari Giorgescu a fost nominalizat anul acesta la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolurile din spectacolul „D`ale noastre“, de la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Producţie a Teatrului LUNI de la Green Hours şi a UNATC, spectacolul se joacă din 2008 şi vorbeşte despre blazarea şi conformismul din societatea actuală şi despre oameni cu o personalitate anihilată de prea multe reguli.

Un tânăr care la 6 ani voia să schimbe lumea şi care la sfârşitul zilei zace în faţa televizorului.
Un spectacol despre un oraş care a devenit un mare cubicle.
În care lucrează armate de tineri, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.
Care în timpul liber se screm să ajungă la Movieplex.
Care îşi fac planuri cu o jumătate de an înainte pentru un all-incusive în Tunisia.
Care îşi trăiesc viaţa între rate şi serviciu.

Lari Giorgescu

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie la spectacolul cu Lari Giorgescu!

Până luni, 2 decembrie, la ora 10.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Câştigătorul, ales prin tragere la sorţi luni, 2 decembrie, în jurul orei 10.30, va primi o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „L-V: 8-16“, programat la Green Hours (Calea Victoriei 120, Bucureşti), luni, 2 decembrie, de la ora 20.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Green Hours, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Concursul s-a încheiat. Lorre Loredana este câştigătoarea invitaţiei duble. Felicitări!

Foto cu Lari Giorgescu – site oficial

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.