Last Vegas: Burlaci întârziați – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/last-vegas-burlaci-intarziati-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru comedia „Last Vegas: Burlaci întârziaţi”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|18 decembrie 2013

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru comedia „Last Vegas: Burlaci întârziați”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti. 

Morgan Freeman. Robert De Niro. Michael Douglas. Kevin Kline. Pentru prima oară în legendarele lor cariere, cei patru câștigători ai premiilor Oscar joacă împreună într-un film. O comedie care te va face să râzi cu lacrimi, despre patru prieteni peste 60 de ani care pleacă la Las Vegas pentru… petrecerea ultimului burlac din gașcă. Morocănoși, cu tabieturi fixe, cu ora de culcare și multe medicamente pe rețetă, nu se dau în lături de la nimic. Careul de ași ia cu asalt Orașul Păcatului!

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Last Vegas!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi, 19 decembrie, ora 12.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Last Vegas, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site joi, 19 decembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Care dintre cei patru actori interpretează rolul ultimului burlac, care se însoară cu o femeie care are jumătate din vârsta lui?

1. Michael Douglas

2. Morgan Freeman

3. Robert De Niro

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Last Vegas

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: DAN COLCERIU, LITTLE LILY și GEORGIANA ECATERINA PETRE. Felicitări!

 

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]