Liber la COMEDIE, ediția 2019
https://www.ziarulmetropolis.ro/liber-la-comedie-editia-2019/

Teatrul de Comedie anunţă lansarea programului LIBER LA COMEDIE care se va desfăşura în perioada 28 septembrie – 5 octombrie, la toate cele trei săli.

Un articol de Petre Ivan|20 septembrie 2019

La începutul fiecărei stagiuni, ai LIBER LA COMEDIE, program prin care Teatrul de Comedie îți oferă intrare liberă la unele dintre cele mai de succes producții ale sale.

Programul LIBER LA COMEDIE

sâmbătă 28 septembrie ora 19.30 Sala Studio

„MIHĂIȚĂ. Reconstituirea unei vieți”, one man show cu George Mihăiță. La finalul reprezentației, spectatorii prezenți în sală vor avea ocazia unică de a descoperi elementele de backstage ale spectacolului, direct de la actorul George Mihăiță, care le va sta la dispoziție pentru o discuție prelungită.

sâmbătă 28 septembrie ora 19.00 Sala Nouă

HERNIE DE DISC de Ingrid Lausund, regia Dorin Boca

sâmbătă 5 octombrie  ora 19.00 Sala Radu Beligan

MICUL PRINȚ de Antoine de Saint-Exupéry, regia Alexandru Dabija.

Accesul gratuit se va face pe baza biletelor ridicate de la Casa de bilete, în limita a 4 locuri / persoană.

Biletele vor fi disponibile începând de sâmbătă 14 septembrie, conform programului Casei de bilete (marți-vineri: 13.30-19.30, sâmbătă-duminică: 12.00-19.30, luni: închis).

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Comedie.

Foto: Liber la COMEDIE – facebook

30
/10
/23

Tech Rider's Dilemma, un proiect de cercetare care investighează necesitatea unor noi abordări în producția, expunerea, arhivarea și conservarea lucrărilor new media (și nu numai), prezintă din 1 noiembrie în cadrul Rezidența9 (Str. Ion Luca Caragiale 32), de la ora 19:00, o expoziție new media care ilustrează și aduce în discuție fragilitatea lucrărilor bazate pe tehnologie și nevoia unor metodologii de planificare, arhivare și conservare în acest domeniu.

30
/10
/23

Grupul de rock alternativ Heartbreak Cinema a lansat o piesă cu un mesaj puternic, care nu poate trece pe lângă urechile ascultătorilor. Punk-ul nu a fost creat pentru a fi confortabil, iar „Fuckaholic” demonstrează rădăcinile genului, prin expunerea experiențelor negative ale Mariei Teodora și a colaboratoarei Iris Danciu