Love Stories, cu Maia Morgenstern. Câştigă 6 invitaţii la acest spectacol!
https://www.ziarulmetropolis.ro/love-stories-cu-maia-morgenstern-castiga-6-invitatii-la-acest-spectacol/

Teatrul Metropolis a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, teatrul îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole, pe tot parcursul lunii noiembrie.

Un articol de Corina Vladov|21 noiembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie. Instituţia vă invită, vineri, 22 noiembrie, la „Love Stories“!

Până la sfârşitul acestei săptămâni vă vom oferi invitaţii la spectacole precum „Love Stories“ (22 noiembrie) şi „Tartuffe sau Impostorul“ (23 noiembrie, la două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00).

Primul spectacol la care puteţi câştiga invitaţii este „Love Stories“, cu Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Diana Cavallioti şi Alexandru Pavel, în regia lui Claudiu Goga.

Love Stories a câştigat premiul pentru „Cea mai bună piesă românească a anului 2010“, acordat de juriul Uniunii Teatrale din România (UNITER).

Două generaţii, două cupluri – părinţi şi copii, o emoţionantă poveste a căutărilor de sine, un labirint al emoţiilor şi dramelor existenţiale, un spectacol care vorbeşte despre acceptare şi autenticitate. Despre fascinanta relaţie între autor şi personajele lui. Despre limite şi despre tabuuri. Despre adevărul care surprinde şi care şochează.

love stories

Diana Cavallioti şi Maia Morgenstern, într-o scenă din „Love Stories“

Intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis şi participaţi la concurs!

Pentru a câştiga una dintre cele 6 invitaţii duble la spectacolul „Love Stories“ de vineri, 22 noiembrie, de la ora 19.00, trebuie să daţi like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis, unde veţi găsi răspunsul la următoarea întrebare:

„Care este spectacolul care v-a plăcut cel mai mult din repertoriul Teatrului Metropolis?“

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră, la finalul acestui articol, până vineri, 22 noiembrie, la ora 12.00. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul Ziarului Metropolis şi pe pagina de Facebook a ziarului, pe 22 noiembrie, în jurul orei 12.30.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Invitaţiile le veţi primi la intrarea în sala de spectacol, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei de vineri, 22 noiembrie, de la ora 19.00.

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii celor 6 invitaţii duble sunt: Andy Vots, Anamaria Gheorghe, Cristina Teodor, Laurentiu Voicu, Alexandru Ojică şi Lavinia Ţole.

INFO

Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, sector 2, Bucureşti)

Love Stories

Regia: Claudiu Goga

Vineri, 22 noiembrie, ora 19.00

Cu: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Diana Cavallioti, Alexandru Pavel

Cu participarea lui Emil Hurezeanu

Preţ online: 24.84 Lei
Preţ casa de bilete: 21.60 Lei

Foto din spectacolul Love Stories – Teatrul Metropolis

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.