LSD Theatre Show – câştigă invitaţii!
https://www.ziarulmetropolis.ro/lsd-theatre-show-castiga-invitatii/

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Ziarul Metropolis vă invită să-l vedeţi duminică, 22 decembrie, ora 20:00, la Godot Café-Teatru. Participând la concurs, puteţi câştiga una dintre cele două invitaţii duble.

Un articol de Ziarul Metropolis|18 decembrie 2013

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Ziarul Metropolis vă invită să-l vedeţi duminică, 22 decembrie, de la ora 19.30, la Godot Café-Teatru. Participând la concurs, puteţi câştiga una dintre cele două invitaţii duble.

 LSD Theatre Show este spectacolul strălucitor și zgomotos al căutării unei priviri înțelegătoare în masa inertă a ochilor goi ai societății. O societate în care ni se cere să funcționăm cuminte și uniform după reguli stabilite mereu de alții, mereu cu mult înainte să ajungem noi aici, mereu mai înțelepți și mereu având Dreptatea, sau pe Dumnezeu sau Legea de partea lor.

Regia spectacolului este semnată de Horia Suru; din distribuție fac parte Isabela Neamțu și Matei Chioariu (câștigătorul premiului pentru Cel mai bun actor în cadrul UNDERCLOUD – Festivalul de Teatru Independent 2013 și al premiului pentru Cel mai bun actor în cadrul Maratonului de Teatru Independent – Bucharest Fringe 2013).

Câștigă invitații la LSD Theatre Show!

Până vineri, 20 decembrie, la ora 21.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă la LSD Theatre Show.

Pentru a tagui corect prietenii, tastați caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorți vineri seara, 20 decembrie, în jurul orei 21.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „LSD Theatre Show“, programat la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14) pe 22 decembrie, de la ora 19.30.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Godot Cafe-Teatru, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, la ora 19.00.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Foto: Facebook LSD Theatre Show

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt ANA IONESCU și NELU ȘERBAN. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.