Lupul de pe Wall Street – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/lupul-de-pe-wall-street-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Lupul de pe Wall Street”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|8 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Lupul de pe Wall Street”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

În anul în care a împlinit 26 de ani, a făcut 49 de milioane de dolari. Și s-a ofticat al naibii de tare. Încă 3 și ar fi însemnat ca a făcut un milion pe săptămână. Află incredibila poveste reală a lui Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), un broker onest pe care succesul fulgerător l-a transformat în infractor căutat de FBI. Bani, sex, droguri, petreceri. Le avea din plin. Dar voia mai mult. Și mai mult. Nimic nu era destul. Iar amenințarea legii era irelevantă. Până într-o zi…

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Lupul de pe Wall Street”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi, 9 ianuarie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Lupul de pe Wall Street, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site vineri, 10 ianuarie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce regizor celebru, cunoscut pentru preferința lui pentru Robert De Niro și Leonardo DiCaprio semnează filmul Lupul de pe Wall Street?

1. George Lucas

2. Martin Scorsese

3. Bryan Singer

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 48h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Lupul de pe Wall Street

 Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ROXANA MAIOR, DAN SFETCU și ANNA NECHIFOR. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.