Mărțișoare culturale la Fundația Calea Victoriei
https://www.ziarulmetropolis.ro/martisoare-culturale-la-fundatia-calea-victoriei/

În luna Martie, Fundaţia Calea Victoriei oferă mărţişoare culturale. Doamnele şi domnişoarele sunt invitate să aleagă dintre cursurile de „Stil vestimentar feminin”, „Machiaj”, „Pictură”, „Poveştile cuplurilor celebre” şi „Ateliere de dezvoltare personală”.

Un articol de Liliana Matei|21 Februarie 2015

Pentru a fi cochete și dichisite la venirea primăverii, Fundația Calea Victoriei le-a pregătit ,,Atelierul de Stil vestimentar feminin”, din 4 Martie. La acest curs veți afla cum să vă alegeți hainele așa încât să vă puneţi în evidență calitățile, dar şi cum să combinați nuanțe și tonuri de culoare.

Iar Cursul practic de machiaj, din 14 Martie vă oferă instrumentele şi tehnicile de bază pentru crearea machiajului perfect atât pentru zi cât și pentru seară, precum și sfaturi personalizate. În plus, fiecare cursantă va primi o trusă profesională de machiaj.

Atelierul Creșterea încrederii în sine și dezvoltarea charismei, din 2 Martie vă ajută să fiți o prezență publică plăcută și admirată. Prin exercițiile de stăpânire a tracului și gestionarea emoțiilor, veţi afla cum să socializaţi mai ușor cu cei din jur și să comunicați cu lejeritate.

Aduceți eleganța şi inovaţia în casa dumneavoastră, explorând diverse stiluri ale designului interior la cursul de Introducere în Design interior și Arhitectură, din 12 Martie . Învățați cum să aplicați în propria locuință câteva reguli simple şi eficiente pentru a vă transforma casa în cuibul confortabil pe care vi-l doriți.

Atelierul de pictură și creativitate din 6 Martie vă permite să vă jucați cu propria imaginație și, în același timp, să exploraţi patru mari curente artistice: Art nouveau, Pointilismul, Cubismul și Expresionismul. Picturile se vor realiza pe patru suporturi diferite și vor combina texturi și tehnici aparte pentru fiecare dintre ele.

O lună a feminității și a optimismului nu putea fi completă fără poveștile de dragoste ce au rămas în istorie. Pătrundeți în lumea pasională a îndrăgostiţilor la cursul Cupluri celebre dincolo de mit, unde îi veți cunoaște pe Antoniu şi Cleopatra, Paris și Elena, dar și cupluri apropiate vremurilor noastre, precum Scott şi Zelda Fitzgerald sau Simone de Beauvoir şi Jean-Paul Sartre.

INFO

Înscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

În luna martie puteți încerca din programul Fundației Calea Victoriei:

Creșterea încrederii în sine și dezvoltarea charismei, din 2 Martie
Emil Cioran: cărțile, prietenii, iubirile, din 2 Martie
Atelier de fotografie urbană: de la „poze” la fotografii, din 4 Martie
Atelier de Stil vestimentar feminin, din 4 Martie
Tehnici și strategii de Vânzare, din 6 Martie
Atelier de dicție și de vorbire, din 9 Martie
Curs de Branding personal, din 11 Martie
Atelier de Nutriție: „Suntem ceea ce mâncăm”, din 12 Martie
Atelier de astronomie – teorie și observații astronomice, din 12 Martie
Introducere în Design interior și Arhitectură, din 12 Martie
Curs practic de machiaj, din 14 Martie
Introducere în arta actorului, din 16 Martie
Curs de Istoria Artei, din 19 Martie
Cabala prin povești, din 23 Martie
Jurnalism narativ – atelier practic, din 25 Martie

03
/10
/19

La început de octombrie, emisiunea „Garantat 100%” de la TVR 1 împlineşte 20 de ani. Realizatorul ei, Cătălin Ştefănescu, vine să-şi întâlnească telespectatorii cu ediţii în premieră, într-un decor complet nou, modern şi primitor în acelaşi timp. Noul Garantat 100% începe duminică, 6 octombrie, cu un dialog plin de substanţă cu psihoterapeuta Esther Perel.

26
/09
/19

Cea mai mare expoziție dedicată lui Nicolae Tonitza, instalații imersive create special pentru eveniment și 4 pavilioane noi de artă, cu opere în valoare de peste 15 milioane de euro. Pavilionul de Artă București — Art Safari își deschide porţile în perioada 27 septembrie - 6 octombrie 2019, în Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piața Universității.

19
/09
/19

Joi, 19 septembrie, începe la Sfântu Gheorghe (Covasna) Festivalul de Arte Contemporane pulzArt, un prilej foarte bun pentru cei care nu și-au făcut încă planuri pentru weekend să își facă spontan o bucurie. Frumusețea locului și a împrejurimilor este completată de pulzArt, un festival care oferă șansa iubitorilor de artă și frumos de a veni în contact cu ce mai e nou, care sunt formele de exprimare artistică la zi, care sunt tendințele în diferite domenii artistice și ce îndrăgește publicul de afară. 

16
/09
/19

Românii iubesc arta, dar de la distanță. Peste 7 din 10 adulți români regretă că nu și-au dezvoltat pasiunile artistice din copilărie, deși consideră că ar fi putut să le transforme într-o meserie, conform unui studiu național realizat  pe un eșantion reprezentativ de peste 1.400 de persoane. Motivul care i-a determinat să renunțe la pasiunea lor este de natură financiară.

02
/09
/19

"Știți ceva? Dat fiind că, așa am citit, Facebook-ul e un drog, iar eu am nevoie de o doză nouă, vin încă de săptămâna asta cu un nou artist pe-aici. Nu de alta, dar curând începe FILIT, iar zidul meu virtual va trebui să facă față cu brio evenimentului. Așa încât poftim ce-mi vine să zic acum: IRLO. Adică acel IRLO pe care mai toată lumea îl cunoaște ca muralist, cum îi place (și) lui să-și spună." - Lucian Dan Teodorovici

Page 1 of 5012345...102030...Last »