Mărțișoare culturale la Fundația Calea Victoriei
https://www.ziarulmetropolis.ro/martisoare-culturale-la-fundatia-calea-victoriei/

În luna Martie, Fundaţia Calea Victoriei oferă mărţişoare culturale. Doamnele şi domnişoarele sunt invitate să aleagă dintre cursurile de „Stil vestimentar feminin”, „Machiaj”, „Pictură”, „Poveştile cuplurilor celebre” şi „Ateliere de dezvoltare personală”.

Un articol de Liliana Matei|21 februarie 2015

Pentru a fi cochete și dichisite la venirea primăverii, Fundația Calea Victoriei le-a pregătit ,,Atelierul de Stil vestimentar feminin”, din 4 Martie. La acest curs veți afla cum să vă alegeți hainele așa încât să vă puneţi în evidență calitățile, dar şi cum să combinați nuanțe și tonuri de culoare.

Iar Cursul practic de machiaj, din 14 Martie vă oferă instrumentele şi tehnicile de bază pentru crearea machiajului perfect atât pentru zi cât și pentru seară, precum și sfaturi personalizate. În plus, fiecare cursantă va primi o trusă profesională de machiaj.

Atelierul Creșterea încrederii în sine și dezvoltarea charismei, din 2 Martie vă ajută să fiți o prezență publică plăcută și admirată. Prin exercițiile de stăpânire a tracului și gestionarea emoțiilor, veţi afla cum să socializaţi mai ușor cu cei din jur și să comunicați cu lejeritate.

Aduceți eleganța şi inovaţia în casa dumneavoastră, explorând diverse stiluri ale designului interior la cursul de Introducere în Design interior și Arhitectură, din 12 Martie . Învățați cum să aplicați în propria locuință câteva reguli simple şi eficiente pentru a vă transforma casa în cuibul confortabil pe care vi-l doriți.

Atelierul de pictură și creativitate din 6 Martie vă permite să vă jucați cu propria imaginație și, în același timp, să exploraţi patru mari curente artistice: Art nouveau, Pointilismul, Cubismul și Expresionismul. Picturile se vor realiza pe patru suporturi diferite și vor combina texturi și tehnici aparte pentru fiecare dintre ele.

O lună a feminității și a optimismului nu putea fi completă fără poveștile de dragoste ce au rămas în istorie. Pătrundeți în lumea pasională a îndrăgostiţilor la cursul Cupluri celebre dincolo de mit, unde îi veți cunoaște pe Antoniu şi Cleopatra, Paris și Elena, dar și cupluri apropiate vremurilor noastre, precum Scott şi Zelda Fitzgerald sau Simone de Beauvoir şi Jean-Paul Sartre.

INFO

Înscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

În luna martie puteți încerca din programul Fundației Calea Victoriei:

Creșterea încrederii în sine și dezvoltarea charismei, din 2 Martie
Emil Cioran: cărțile, prietenii, iubirile, din 2 Martie
Atelier de fotografie urbană: de la „poze” la fotografii, din 4 Martie
Atelier de Stil vestimentar feminin, din 4 Martie
Tehnici și strategii de Vânzare, din 6 Martie
Atelier de dicție și de vorbire, din 9 Martie
Curs de Branding personal, din 11 Martie
Atelier de Nutriție: „Suntem ceea ce mâncăm”, din 12 Martie
Atelier de astronomie – teorie și observații astronomice, din 12 Martie
Introducere în Design interior și Arhitectură, din 12 Martie
Curs practic de machiaj, din 14 Martie
Introducere în arta actorului, din 16 Martie
Curs de Istoria Artei, din 19 Martie
Cabala prin povești, din 23 Martie
Jurnalism narativ – atelier practic, din 25 Martie

24
/09
/20

Fundația Calea Victoriei aduce o mulțime de noutăți în programul de cursuri online al lunii octombrie, ca să te bucuri de seri reușite și energizante. Istorie și artă urbană, dicție și cetăți medievale, negociere și literatură sau comedie sunt doar câteva posibilități.

10
/09
/20

Ca o încununare a stilurilor arhitecturale neogotic, romantic şi neobaroc, Palatul din centrul Iașilor, conceput în spiritul palatelor comunale din Europa de Vest, priveşte semeţ în fiecare zi peste orizonturile capitalei culturale a Moldovei. Palatul a fost construit între anii 1906-1925 de către arhitectul Ion. D. Berindey, având suprafața totală de 34.236,35 mp.

08
/09
/20

Proiectul multidisciplinar H3 Garden before detach() se lansează miercuri, 9 septembrie, în București, pe Popa Nan 82. Cinci seri de muzică live, mai multe reprezentații ale spectacolului-instalație Who Am I? A human-robot performance decât erau prevăzute datorită cererii publicului și o expoziție fără precedent de instalații interactive reprezintă perspectiva dinamică pe care H3 o propune în această toamnă.

31
/08
/20

H3 Garden before detach() este un proiect multidisciplinar creat de studioul de artă și tehnologie H3 în colaborare cu Teatrul Odeon. Selectat pentru participare la cel mai mare festival din lume de artă, tehnologie și societate, Ars Electronica, evenimentul va avea loc între 9-13 septembrie, pe strada Popa Nan 82, într-un complex de clădiri care va fi demolat în toamna acestui an.

Pagina 1 din 5712345...102030...Ultima »