Masculin Feminin: câştigă o invitaţie la spectacolul cu Marius Manole!
https://www.ziarulmetropolis.ro/masculin-feminin-castiga-o-invitatie-la-spectacolul-cu-marius-manole/

Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la spectacolul „Masculin/Feminin“, care se joacă duminică, 13 octombrie, de la ora 22.00, la Godot Cafe Teatru. Din distribuţie fac parte Marius Manole, Ilinca Manolache, Andrei Aradits, Theodora Stanciu, Laura Creţ.

Un articol de Corina Vladov|10 octombrie 2013

Ziarul Metropolis îţi oferă o invitație dublă la spectacolul „Masculin Feminin“, care se joacă duminică, 13 octombrie, de la ora 22.00, la Godot Cafe Teatru. Din distribuţie fac parte Marius Manole, Ilinca Manolache, Andrei Aradits, Theodora Stanciu, Laura Creț. 

„Masculin Feminin“ este primul spectacol realizat de Asociaţia INSPIRA, după o piesă scrisă de Lia Bugnar.

În spectacol vedem iubirea în cele mai puternice forme ale ei, dar nu iubirile din basme, ci iubirile crude din viaţa de zi cu zi, Nu este nimic amplificat în realitatea poveştilor Liei Bugnar. Întâmplările sunt autentice şi te trec prin mai multe stări: mai întâi eşti contrariat, apoi negi, apoi eşti curios, apoi eşti înţelegător şi empatic.

Pentru mai multe informații despre spectacol, citiți Masculin/Feminin – războiul conceptelor şi al dominării.

Masculin Feminin

Afișul spectacolului Masculin Feminin

Câștigă o invitație la Masculin Feminin!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi să spui, într-un comentariu pe site, cine a regizat „Masculin Feminin“, până vineri, 11 octombrie, la ora 17.00.

Tragerea la sorți va avea loc vineri seara, iar invitația poate fi ridicată de la intrarea în Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14, București), cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului de duminică, 13 octombrie (ora 22.00).

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

Foto din spectacolul Masculin Feminin: Asociația Inspira

Concursul s-a încheiat. Câștigătoarea se numește IULIA ALEXANDRA MAGHERU. Felicitări!

 

 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.