Matei Serban şi o expoziţie: „Circus is Coming to Town“
https://www.ziarulmetropolis.ro/matei-serban-si-o-expozitie-circus-is-coming-to-town/

Expoziţia lui Matei Serban – ,,Circus is Coming to Town” va fi deschisă la Biblioteca Naţională până în data de 10 ianuarie.

Un articol de Andrada Văsii|15 decembrie 2013

Expoziţia lui Matei Serban, „Circus is Coming to Town“, va fi deschisă la Biblioteca Naţională până în data de 10 ianuarie.

Expoziţia vernisată de Cristi Puiu şi de Cezar Paul-Badescu este un comentariu despre viaţă şi despre valori, despre mândrie dar şi despre decăderea umană, toate aceste atribute fiind strânse în şapte pânze mari, ce vestesc că a venit circul!

Circul lui Matei Serban a venit şi, de data aceasta, şi se pare că nu mai pleacă! E vorba despre circul acela care se întâmplă de mult mai mult timp, pentru că decăderea umană vine de la Adam şi Eva.

Matei Serban

Tablou realizat de Matei Serban 

Programul de vizitare este între orele 10.00 – 18.00, mai puţin în zilele legale de odihnă. După sărbători, până oamenii îşi vor începe cu adevărat activitatea, această expoziţie e un lucru important de văzut în Bucureşti.

Text preluat în parteneriat cu Modernism.ro

Foto cu Matei Serban – Lucian Muntean

02
/11
/20

Asociația Culturală Control N lansează ACSINTE.100, parte a programului educațional cu același titlu, un album virtual cu fotografii de Costică Acsinte însoțite de clipuri audio și video ce invită publicul tânăr în România anilor 1920 - 1960.

28
/10
/20

Astăzi, 28 octombrie, de ziua de naștere a pictoriței basarabene Valentina Rusu Ciobanu (100 de ani), Asociația pentru cultură și arte ARBOR lansează în premieră producțiile multimedia #100VRC Valentina Rusu Ciobanu: viața și opera și VRC Atelier ’85, atelierul artistei din anul 1985, reconstituit în realitate virtuală.

27
/10
/20

Arta urbană este în jurul nostru, de cele mai multe ori este necesar doar să ne ridicăm privirea şi vom observa diferite forme de artă. Observăm de la stencils, la stickere, la graffiti şi instalaţii stradale, cât şi una dintre cele mai perisabile forme de artă urbană, cea realizată în cretă. Un articol de Mihaela Ion.

20
/10
/20

Editura Muzeului Național de Artă Contemporană și-a adăugat în colecție o nouă publicație „reper” pentru istoria vizualității contemporane din România, marcând astfel borna istorică a 30 de ani de la evenimentele lui decembrie 1989.