Matei Vișniec, Carlo Goldoni și Neil Simon pe scena constănțeană
https://www.ziarulmetropolis.ro/matei-visniec-carlo-goldoni-si-neil-simon-pe-scena-constanteana/

Vineri, 12 aprilie 2019, de la ora 19:00, după o pauză de aproape 2 ani, se va relua spectacolul Şobolanul rege – text montat în premieră pe ţară la Teatrul de Stat din Constanţa. Textul aparţine reputatului dramaturg român de talie internaţională – Matei Vişniec, iar spectacolul este montat de regizorul Radu Dinulescu. Un spectacol în care scena va deveni locul în care lumea nebună a jurnalismului senzaţionalist se va dezlănţui în faţa publicului.

Un articol de Petre Ivan|11 aprilie 2019

Sâmbătă, 13 aprilie 2019, de la ora 19:00, vă invităm la spectacolul Gâlcevile din Chioggia de Carlo Goldoni, o poveste veselă şi plină de culoare, în lumea căreia ne putem lăsa purtaţi fără nicio grijă. Un antidot pentru tristețe.

Duminică, 14 aprilie 2019, de la ora 19:00, încheiem weekendul cu celebra comedie Desculţ în parc de Neil Simon, celebrând astfel dragostea şi toate valenţele ei pozitive care ne umplu sufletele de fericire.

Vineri, 12 aprilie 2019, de la ora 19:00 – Şobolanul Rege

un spectacol după un text al lui Matei Vişniec

Regia: Radu Dinulescu

Cu: Iulian Enache, Remus Archip, Maria Lupu, Marian Adochitei, Mihai Sorin Vasilescu, Andrei Cantaragiu, Adi Dumitrescu, Mirela Pana, Georgiana Mazilescu, Ana-Maria Ştefan.

Durata spectacolului: 120 minute

Sâmbătă, 13 aprilie 2019; ora 19:00 – Gâlcevile din Chioggia

de Carlo Goldoni

Regia: Dana Dumitrescu

Cu: Andu Axente, Laura Iordan Adrian, Ana-Maria Ştefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochitei, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeţ, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Cristina Oprean.

Durata spectacolului: 90 minute

Duminică, 14 aprilie 2019; de la ora 19:00 – Desculţ în parc

de Neil Simon

Regia: Liviu Manolache

Scenografia: Eugenia Jianu
Cu: Liviu Manolache, Nina Udrescu, Tani Ştefu,

Florina Stănculeţ, Gelu Ciobanu

Durata spectacolului: 105 minute

 Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a teatrului la următoarele prețuri:

40 lei (lojă), 30 lei (stal), 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari)

*

Pentru mai multe detalii și rezervări: 0241.488.247. / 0371.442.592.

Programul agenției de bilete: luni: 09:00 – 17:00; joi – duminică: 11:00 – 19:00

Foto: Șobolanul rege de Matei Vișniec – Marian Adochitei

 

 

02
/04
/24

Institutul Cultural Român participă în premieră, prin ICR Bruxelles și Centrul Național al Cărții, cu un stand propriu la „Foire du livre de Bruxelles / Târgul Internațional de Carte de la Bruxelles”, care se va desfășura în perioada 4-7 aprilie 2024, la Centrul de expoziții Tour et Taxis din capitala Belgiei.

02
/04
/24

Mobius & The Institute transformă centrul Bucureștiului într-un hotspot al culturii Hip-hop. Cea mai mare expoziție a artistului Saddo ocupă Piața Amzei.

29
/03
/24

Romanian Design Week, un festival multidisciplinar dedicat industriilor creative ce promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația, lansează în colaborare cu UniCredit Bank un concurs destinat tinerilor ilustratori și designeri grafici din România, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Scopul competiției este crearea colecției oficiale de obiecte de merchandising pentru festival, având ca temă "Unlock the City".

29
/03
/24

Una din trei femei se confruntă cu pierderea sarcinii de-a lungul vieții. Una din șase femei se confruntă cu infertilitatea. Una din două femei trece prin depresie și/sau anxietate, în urma pierderii unei sarcini, sau în contextul problemelor de infertilitate. În pofida frecvenței lor, aceste experiențe sunt totuși unele dintre cele mai stigmatizante și izolante din societate.

28
/03
/24

O nouă lună într-un șir aparent nesfârșit plasat sub semnul „vremurilor interesante” este o nouă invitație la oglindire prin artă. De la criza de mediu la traume transmise de-a lungul generațiilor, de la apăsarea cu care ne zdrobesc rolurile de gen în societate, la dificultățile în comunicare, spectacolele Vanner Collective vorbesc despre probleme cu care ne confruntăm zi de zi, conștienți sau nu, abordate cu empatie și cu inteligență, cu un amestec dezarmant de onestitate și teatralitate.