MAYA ȘI ELFIE – o poveste de Crăciun – revine în decembrie la Teatrul Stela Popescu
https://www.ziarulmetropolis.ro/maya-si-elfie-o-poveste-de-craciun-revine-in-decembrie-la-teatrul-stela-popescu/

„Maya şi Elfie – o poveste de Crăciun”, un spectacol de Ioana Macarie, revine din 4 decembrie, ora 11 pe scena Teatrului Stela Popescu, la Sala Mică a Palatului Copiilor, într-o nouă versiune.

Un articol de Petre Ivan|29 noiembrie 2021

Spectacolul spune povestea unei fetițe de șase ani constrânsă de părinți să respecte rigorile societății și să-și trăiască bucuriile cu măsură. În seara zilei de 30 noiembrie, Maya primește în dar un calendar de Advent care o va însoți până în ziua de Crăciun. În noaptea care urmează, toate lucrurile ascunse în spatele fiecărei ușițe ale calendarului prind viață. Magia coboară în camera fetiței, prilejuindu-i aventuri surprinzătoare în compania unor personaje fantastice care îi devin prieteni de neuitat.

Vă invităm alături de Maya în căutarea universului uitat și magic al Crăciunului. Va reuși ea oare să își convingă părinții să i se alăture ?

„Maya şi Elfie – o poveste de Crăciun” este un spectacol în regia şi coregrafia Ioanei Macarie şi scenografia Oanei Drăghici, ce îi are în distribuţie pe următorii actori şi dansatori: Maya – Silvia Maurițiu, Elfie – Alexandru Floroiu, Steaua – Crina Matei, Mama – Alexandra Dogaru, Tatăl / Moș Nicolae – Andrei Dogaru, Edy, ursul de pluș – Cătălin Frăsinescu, Decembrie – Sorin Aurel Sandu, Dulceața – Ana-Maria Ivan, Moș Crăciun / Frigul – Cristian Neacșu, Șef Echipa de Bucurie – Cristina Marin Neagu, Echipa de Bucurie – Cosmin Vasile, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Denisa Ispir.

Spectacolul se va juca de la ora 11 pe 4, 5, 18 şi 19 decembrie şi pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, de la ora 18, la Sala Mică a Palatului Copiilor.

Acces 3 +
Durata: 60 de minute, fără pauză
Biletele se pot achiziționa pe www.mystage.ro

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:
Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2
18
/04
/24

Astăzi, la Sibiu, a avut loc conferința de presă care prezintă programul spectacolelor celei de-a 31-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. În cadrul conferinței, Constantin Chiriac, președintele FITS şi directorul TNRS, a anunțat publicarea programului spectacolelor ediției din acest an și punerea în vânzare a biletelor, începând de mâine, 19 aprilie.

18
/04
/24

Cea de-a XII-a ediție a Săptămânii Haferland, cel mai îndrăgit festival cultural și etnologic al sașilor din Transilvania și din diaspora, va avea loc în perioada 8-11 august 2024 sub înaltul patronaj al Alteței Sale Serenissime Prințul Philipp von und zu Liechtenstein și sub auspiciile Familiei Regale a României. Este pentru prima oară când Familia Regală a României acordă în mod oficial susținere organizării acestui eveniment cultural.

17
/04
/24

După succesul recitalurilor din Iaşi, Suceava, Botoşani şi Neamţ, elevii bucureșteni vor avea ocazia întâlnirii directe cu muzica clasică interpretată de violonistul de talie internaţională Răzvan Stoica. Împreună cu vioara Stradivarius ex-Ernst din 1729 și acompaniat de pianista Andreea Stoica, Răzvan va fi prezent la Colegiul Sfântul Sava pe 22 aprilie şi la la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, pe 25 aprilie, în cadrul programului „Muzica Inspiră”, inițiat de Fundația Culturală Gaudium Animae.

17
/04
/24

„Experiențele depresiei” de Sidney J. Blatt este o incursiune în lumea uneia dintre cele mai răspândite boli ale epocii noastre și oferă diverse perspective asupra diferitelor chipuri ale depresiei.

12
/04
/24

Asociația Interact Projects (Proiecte Interactive), în calitate de beneficiar, anunță începerea implementării proiectului Venus iese din retrograd, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).