Medeea Marinescu şi Marius Manole, în „Fă-mi loc!“ – câştigă o invitaţie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/medeea-marinescu-si-marius-manole-in-fa-mi-loc-castiga-o-invitatie/

Comedia romantică „Fă-mi loc!” în regia maestrului Radu Beligan, cu actorii Medeea Marinescu şi Marius Manole, se joacă sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 15.00, la Godot Café-Teatru. Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie de două locuri la acest spectacol.

Un articol de Judy Florescu|15 octombrie 2013

Comedia romantică „Fă-mi loc!” în regia maestrului Radu Beligan, cu actorii Medeea Marinescu și Marius Manole, se joacă sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 15.00, la Godot Café-Teatru. Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie de două locuri la acest spectacol.

„Fă-mi loc!“ de Anthony Michineau reprezintă întâlnirea fastuoasă dintre maestrul Radu Beligan şi teatrul independent, precum și crearea unei noi relații profesionale dintre doi actori, colegi la teatrul de stat, dar care joacă pentru prima dată ca unici protagoniști într- un spectacol independent: Medeea Marinescu și Marius Manole.

„Fă-mi loc!“ a avut peste 30 de reprezentații la nivel național, iar în luna septembrie 2013 spectacolul a fost invitat la Bruxelles în cadrul Festivalului european Europanova. În luna noiembrie, actorii Medeea Marinescu și Marius Manole vor juca aceeași piesă la Paris.

Personajele, Camila și Manuel, sunt fermecătoare prin sinceritatea și prin inventivitatea lor în situații complet neașteptate, iar prin atmosfera feerică cu multe substraturi emoționale, spectacolul „Fă-mi loc!” este o comedie exuberantă, din care spectatorul devine parte integrată chiar de la primul moment, de la călătoria scurtă cu prea multe bagaje.

medeea marinescu

Medeea Marinescu şi Marius Manole, pe afişul spectacolului „Fă-mi loc!“

Povestea din tren dintre cei doi necunoscuți, un el, copleşit de grijile cotidiene şi o ea, reactivă și creativă nevoie mare, devine cu atât mai captivantă cu cât întâmplările neprevăzute se multiplică.

Citiţi şi: Marius Manole: „Joc din frica de a nu avea ce juca mâine“

Cu dialoguri pe cât de naturale, pe atât de dinamice, beneficiind de o punere în scenă de un rafinament aparte, spectacolul „Fă-mi loc!” îi face complici pe spectatori la trăirile autentice ale personajelor: întâlnirea dintr-un tren de noapte dintre Manuel, un domn bogat, care tocmai a avut parte de o nesincronizare temporală și sentimentală o dată cu plecarea trenului din stație și Camila, o studentă energică, senzuală și inteligentă, care își acoperă melancolia singurătății printr-o sumedenie de ghidușii nefirești pentru colegul său de compartiment.

Medeea Marinescu, despre Marius Manole: „Marius e un bun camarad. Dar, dincolo de talentul său, dincolo de tenacitatea şi seriozitatea lui, de energia pe care o «cheltuieşte» fără să-i pese, dincolo de faptul că e partenerul de scenă lângă care te bucuri să joci pentru că te provoacă mereu, dincolo de faptul că mă enervează că nu se poate opri niciodată din vârtejul repetiţiilor şi spectacolelor, dincolo de toate astea, ce îmi place la el este spiritul camaraderiei pe care îl are. Cu atât mai preţios în această lume pragmatică şi adesea lipsită de scrupule.”

Marius Manole despre Medeea Marinescu: „Am descoperit o actriță absolut minunată și nu o laud că e Medeea Marinescu și că mi-e prietenă, mai nou, dar pentru că într-adevăr e o actriță cu un soi de rasă, care iarăşi s-a pierdut.”

Câştigă o invitație la spectacolul cu Medeea Marinescu şi Marius Manole!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi să spui, într-un comentariu pe site, la finalul acestui articol, cine a regizat spectacolul „Fă-mi loc“, până vineri, 18 octombrie, la ora 17.00.

Tragerea la sorți va avea loc vineri seara, iar invitația poate fi ridicată de la intrarea în Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14, București), cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului de sâmbătă, 19 octombrie (ora 15.00).

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

Foto cu Medeea Marinescu şi Marius Manole – Anca Robu

Concursul s-a încheiat. Invitația a fost câștigată de AIDA PETRACHE.

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).