MIMAGINABIL Journey. Spectacol de muzică și pantomimă
https://www.ziarulmetropolis.ro/mimaginabil-journey-spectacol-de-muzica-si-pantomima/

MIMAGINABIL Journey, spectacolul de muzică şi pantomimă cu Alexandru Pribeagu (actor mim) si Nidal Stefan (muzician) va avea loc pe 5 decembrie 2017, de la orele 19.30, la Journey PUB.

Un articol de Petre Ivan|1 decembrie 2017

Mimaginabil Journey. Uitându-ne la ce se întâmplă în jurul nostru rămânem des fără cuvinte așa că am ales să ne exprimăm prin sunet și mișcare. Alexandru Pribeagu este corpul ideii, iar Nidal Stefan este haina de sunet cu care se îmbracă.

Ghid de supraviețuire în lumea moderna sau Proverbe și mișcători

Știm cu toții că a fi și-atât a devenit o munca în sine. Uneori ne simțim pierduți sau singuri și n-avem de ce să ne agățăm dar nu vă ingrijorați! Vă oferim soluții temporare pentru probleme veșnice! Sau era invers… Oricum, hai în locul în care în orice clipă te poți bucura de un moment.

Nidal Stefan, chitară

Nidal Ştefan este sound designer şi compozitor. Este intuitiv, autodidact si însetat de cunoastere, mereu în căutare de universuri sonore noi şi forme prin care să le exprime. Dorinţa lui este să cunoască cât mai multe dintre feţele muzicii.

Alexandru Pribeagu, mim

Alexandru Pribeagu este un actor şi artist mim. A studiat, jucat şi predat teatru şi pantomimă la Paris. Întors în Bucureşti, pe meleagurile natale, a creat alături câţiva prieteni Asociaţia Imaginabil. Pe scenele din Bucureşti, Alexandru işi doreste să facă publicul să viseze aşa că ne propune spectacole de pantomimă, un gen teatral în care expresia se realizează prin mişcări corporale şi gesturi.

Asociatia Imaginabil

Imaginabil este o asociaţie culturală care sprijină creaţia artistică şi promovează valorile culturale. Considerăm că imaginaţia este motorul creaţiei şi de aceea prin toate activităţile pe care le realizăm încercăm să stimulăm în publicul nostru gustul creativităţii şi dezvoltării imaginaţiei. Organizăm evenimente culturale, cursuri şi ateliere în domeniile artistice : arte plastice, teatru, film şi animaţie,muzică.

Participarea la eveniment se face in baza unei rezervari telefonice la numarul 0752 285 286 si in limita a 100 de locuri disponibile. Biletul de participare la spectacol: 30 RON. Studentii beneficiaza de reducere 50%.

Foto: MIMAGINABIL Journey – facebook

 

10
/08
/15

Cea de-a V-a ediţie a evenimentului „Salonul de Carte şi Muzică“ se va desfăşura la Sinaia, în perioada 12-15 august. Invitatul special al evenimentului va fi Departamentul pentru Relaţii Interetnice, care va aduce produse culturale din partea a 16 comunităţi etnice din România - bulgari, croaţi, greci, germani, evrei, italieni, mecedoneni, polonezi, ruteni, romi, ruşi-lipoveni, sârbi, tătari - turco-musulmani, turci, maghiari şi ucraineni.

10
/08
/15

Marți, 18 august, de la ora 20.30, are loc un concert din cadrul seriei SoNoRo Conac, la Muzeul Național "George Enescu" din București. Din program: Bach, Mozart, Enescu. Evenimentul cultural este și unul caritabil, pentru că fondurile strânse îi voi ajuta pe copii din județul Mureș.

07
/08
/15

Câteodată, viața privată a muzicienilor este mai palpitantă decât ficțiunea. Știați că Bach a avut 20 de copii, Mozart avea un umor scatologic, iar Wagner a întreținut relații amoroase scandaloase?

07
/08
/15

Performance-ul Explicit Content cu Sergiu Matiş va fi prezentat la teatrul Schauspielhaus din Viena, luni, 10 august, la ora 23.00 şi miercuri, 12 august, la ora 21.00. Reprezentaţiile au loc în cadrul ImPulsTanz 2015, festivalul internaţional de dans de la Viena care se va încheia pe 16 august.

07
/08
/15

Muzicienii austrieci Johann Strauss Ensemble, supranumiți de presa internațională "Regii Valsului", vor străbate ţara noastră într-un turneu național, între 10 şi 21 decembrie. Concertul de la București va avea loc pe 21 decembrie în proaspăt renovata Sală Mare a Teatrului Național.

07
/08
/15

Seria concertelor de vară de la Institutul Cultural Român începe luni, 10 august 2015, de la ora 20.00. „De la Edith Piaf la Maria Tănase” se av desfăşura în grădina Institutului Cultural Român, cu Jezebel (Izabela Barbu), acompaniată de Alexandru Burca (pian) și Dan Încrosnatu (baterie).

06
/08
/15

Ediţia a XVl-a a Festivalului Internaţional “Enescu şi muzica lumii”, ce se va desfășura între 10 și 26 august 2015 la Sinaia, (dar și la Bucureşti, unde se va relua unul dintre concerte), are în program 12 concerte și recitaluri, majoritatea găzduite de Casino-ul din Sinaia.

06
/08
/15

Celebra soprană româncă Angela Gheorghiu va fi distinsă cu premiul European Cultural Award 2015. Printre câștigătorii care vor urca anul acesta pe scenă alături de Angela Gheorghiu se numără și tenorul german Jonas Kaufmann și Orchestra Filarmonică de Tineret a Mării Baltice.

04
/08
/15

Știați că instrumentele Filarmonicii din Berlin cântăresc 11 tone, că Yehudi Menuhin a mâncat în cantina muncitorilor din Casa Parlamentului și că Bucureștiul va primi la toamnă peste 20 000 de turiști străini? Ziarul Metropolis v-a pregătit un top al evenimentelor inedite din cadrul Festivalului Enescu. Ediția 2015 începe pe 30 august.

04
/08
/15

În această perioadă are loc la Brăila cea de-a 20-a ediţie a Festivalului şi Concursului Internaţional de canto „Hariclea Darclée”, patronat de soprana Mariana Nicolesco. Astăzi şi mâine, la Teatrul Municipal din localitate, se desfăşoară etapa finală a competiţiei.

04
/08
/15

Între 5 și 14 august 2015, în grădina verde de la Green Hours are loc Estivalul de Chitară. 10 recitaluri, 18 artiști și multă muzică frumoasă, cu chitare, lăute, triluri de soprană, percuții cu ritmuri colorate, pian, fagot, setar, tanbour, daf și chiar un flaut fermecat.

04
/08
/15

Europa FM și Primăria Mangalia au adus atmosfera muzicii clasice pe plaja dintre Venus și Saturn, duminică 2 august într-un spectacol excepțional în care orchestra simfonică a Teatrului Național de Operă Oleg Danovski a interpretat teme din musicaluri faimoase, dar și reinterpretări simfonice ale unor hituri pop internaționale la Europa FM Live Symphony.

03
/08
/15

Proiectat de către celebrul arhitect neoclasic Giuseppe Piermarini, Teatrul Scala și-a deschis porțile în urmă cu aproape două secole şi jumătate, într-o zi de 3 august (1778), cu spectacolul ''L'Europa riconosciuta'', a lui Antonio Salieri.