Mircea Albulescu şi îngerii săi păzitori
https://www.ziarulmetropolis.ro/mircea-albulescu-si-ingerii-sai-pazitori/

Starea de sănătate a actorului Mircea Albulescu este din ce în ce mai bună, la patru zile de la operaţia pe cord pe care a suferit-o la Timişoara, informează site-ul Digi 24, care postează şi o fotografie cu actorul în vârstă de 80 de ani alături de… “salvatorii” săi în halate albe (şi albastre).

Un articol de Petre Ivan|1 decembrie 2014

Actorul Mircea Albulescu s-a fotografiat cu medicii şi asistentele de la Institutul de Boli Cardiovasculare, în semn de recunoştinţă pentru modul în care a fost tratat.

Potrivit doctorilor, Mircea Albulescu va fi transferat astăzi de la Terapie Intensivă în secţia de Chirurgie Cardiacă, pentru recuperare.

Actorul se afla la Timişoara pentru a juca într-un spectacol.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu (80 de ani) a ajuns la spital cu dureri în piept. El se afla la Timişoara pentru a juca într-un spectacol.

Foto: Mircea Albulescu – captură digi24.ro

 

25
/05
/22

Începând cu acest an, MiniCloud, ediția pentru copii și adolescenți a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, aflat la cea de-a XV-a ediție, capătă amploare și își deschide porțile zilnic pentru zeci de copii, în perioada 13–19 iunie, în București, pe Calea Griviței.

25
/05
/22

Mult-așteptata premieră a spectacolului „Richard al III-lea” după William Shakespeare, în regia lui László Bocsárdi, cu Sorin Leoveanu în rolul principal, va avea loc la finalul celei de a XIII-a ediții a Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova, fiind o coproducție a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova și a Festivalului Internațional Shakespeare.

25
/05
/22

În această primăvară se aniversează 31 ani de la înfiinţarea a trei instituții de teatru... Teatrul Masca, Teatrul Excelsior și Teatrul Urmuz.... actualul Teatrul Metropolis.

25
/05
/22

La doar un an de la redeschiderea cinematografelor din țară (post pandemie), lanțul de cinematografe Cineplexx face anunțul primei investiții importante: First Class Cinema – serviciul premium de la Cineplexx Băneasa. Deschisă publicului cinefil din 25 mai, locația VIP reprezintă o reconfirmare a angajamentului pe care compania și l-a luat pentru dezvoltarea industriei naționale și menținerea experienței de cinema în topul preferințelor românilor.

25
/05
/22

Leo Hussain, dirijor-principal invitat al Filarmonicii „George Enescu”, rămâne la pupitrul Orchestrei simfonice a Filarmonicii „George Enescu” , în zilele de joi și vineri, 2 și 3 iunie 2022.