Mobilă de artă
https://www.ziarulmetropolis.ro/mobila-de-arta/

Mobilă de artă a devenit un simbol al bunului gust, iar Fabrica de mobilă SIMEX se asigură că fiecare cumpărător poate lua un produs mobilier de artă în casa sa.

Un articol de Andrada Văsii|11 martie 2013

Arta și frumosul pot fi observate din ce în ce mai mult în jurul nostru. Fie că vorbim despre piese de teatru, fie că facem referire la muzică sau mobilă, ochiul privitorului găsește motive de încântare din ce în ce mai des. Cu toate acestea, există un domeniu care aduce frumosul în imediata vecinătate a tuturor celor care și-l doresc: mobilierul de artă.

Semn al artisticului și al bunului gust, mobila de artă este din ce în ce mai căutată. Totuși, în momentul în care vorbim despre mobilă de artă, trebuie amintit faptul că un întreg proces stă la baza fiecărui produs scos pe piață: de la design, până la implementare, totul ține de viziunea artistului și de dăruirea acestuia față de proiect.

Compania care respectă cu strictețe normele artistice și cele ale bunului gust atunci când vine vorba de mobilier de artă vorbim despre Mobila Simex. Fabrica de mobila de lemn SIMEX este mai mult decât o fabrică de mobilă, pentru că reușește să aducă în casa fiecărui doritor o mică piesă de artă, un mic simbol al frumosului.

Producător de mobila din lemn masiv, SIMEX pune la dispoziția cumpărătorilor piese de artă la cea mai bună calitate. Prin diferitele colecții precum Cristina, Cleopatra, Rafael sau Veneția lux, fabrica de mobilă SIMEX dă viață unor piese de mobiler pentru sufragerii, dormitoare, camere de zi, sau de lucru, din lemn de nuc și tei; acestea sunt disponibile într-o gamă amplă de culori.

Pentru că înainte de toate vine buna relație dintre producători și cumpărători, fabrica de mobilă SIMEX organizează și un concurs prin intermediul căruia cei mai norocoși pot lua acasă obiecte de mobilier de artă în valoare de 6000 lei.

Pentru a putea participa la concurs, trebuie să vă înscrieți aici până pe 30 aprilie.

Puteți deveni norocosul câștigător al unei băncuțe de telefon Cristina, sau al unei măsuțe de servit, sau, de ce nu al unei oglinzi de cameră, poate chiar și al unei măsuțe de hol cu marmură. Ca să puteți participa trebuie să aveți un cont pe Facebook și să accesați aplicația ,, Fii câștigător cu Mobila Simex”.

Băncuță de telefon Cristina:

Castiga Bancuta Telefon Cristina

                                                                                                             
11
/05
/23

Extinction Room (Hopeless.) – instalația audio performativă este alcătuită din înregistrări ale unor specii de păsări pe cale de dispariție, explorând ideea de natură și reprezentarea acesteia pe scena artistică și culturală, într-un moment în care specialiștii de mediu au ridicat puternice semnale de alarmă. Performance-ul este prezentat la București, la Teatrelli, pe 13 mai, de la ora 19.00, grație unei noi colaborări între Goethe-Institut și creart/Teatrelli.

11
/05
/23

MoBU, Târgul Internațional de Artă Contemporană București, își deschide porțile pentru vizitatori vineri, 19 mai, ora 14:00, la Romaero Băneasa și anunță programul de evenimente culturale conexe la care se poate participa în baza biletelor la târg.

28
/04
/23

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Asociația Culturală „Grigore Bradea” vă invită la vernisajul expoziției realizate de Florin Tamba – laureat al Premiului „Grigore Bradea” 2021. Vernisajul expoziției de sculptură are loc vineri, 5 mai 2023, de la ora 18:00, la Muzeul Județean Bistrița-Năsăud. Expoziția va fi prezentată de istoricul de artă Vasile Duda.

27
/04
/23

Finalul lunii aprilie aduce încă două vernisaje în spațiile galeriei neconvenționale Celula de Artă. De pe 26 aprilie și până pe 6 iunie, la Kulterra Gallery (str. Știrbey Vodă nr. 104 – 106), se poate vedea expoziția „Călătorii” a artistei Ioana Badea, ce explorează drumuri, și nu destinații, făcute atât cu pasul, cât și cu gândul și între 29 aprilie și 13 mai artistul Bogdan – George Negulescu aduce în spațiul-acvariu din B-dul Carol, nr. 53 expoziția ”Red my mind”.

27
/04
/23

Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Arhitectură și Design Concéntrico se va desfășura, în perioada 27 aprilie - 2 mai 2023, în orașul Logroño (Spania), iar România va fi din nou prezentă, cu instalația „Fresaˮ/„Căpșunăˮ, realizată de arhitecta Oana Stănescu. Participarea României la această ediție a Festivalului este susținută de Institutul Cultural Român de la Madrid, partener al Festivalului, cu sprijinul Uniunii Arhitecților din România.