Nimeni nu-i perfect, în regia lui Radu Beligan, la Centrul Cultural UNESCO
https://www.ziarulmetropolis.ro/nimeni-nu-i-perfect-in-regia-lui-radu-beligan-la-centrul-cultural-unesco/

Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Bălcescu îi invită pe iubitorii teatrului duminică 08 noiembrie şi duminică 15 noiembrie, de la ora 19.00, la spectacolul „Nimeni nu-i perfect” de Simon Williams, în regia lui Radu Beligan. Din distribuţie fac parte actorii: Silviu Biriş, Eugen Cristea, Andreea Șofron, Florentina Țilea/Rodica Ionescu.

Un articol de Petre Ivan|6 noiembrie 2015

Nimeni nu-i perfect, de Simon Williams, este o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul cu reflecţia matură. Este o piesă care îmbină imbroglioul franţuzesc, gen Feydeau, cu comedia sentimentală de tip englezesc.

Un statistician abandonat de soţie, pus în situaţia de a-şi creşte singur, din greu, fiica adolescentă şi să-şi îngrijească tatăl îmbătrânit, scrie în orele libere, pe ascuns, romane siropoase în speranţa că vor fi publicate şi-i vor rotunji bugetul.

După numeroase încercări ratate, soarta îi surâde. Ultimul său roman este reţinut de o editură. Dar, pentru a răspunde imperativelor editurii, trebuie să-l semneze cu un pseudonim feminin. Şansa lui se transformă, astfel, într-un coşmar: editoarea doreşte să o întâlnească pe “autoare” pentru a-i înmâna personal premiul. Soluţia?

Statisticianul se travesteşte într-o femeie “bătrână şi morocănoasă” ca să poată semna contractul şi să încaseze banii. Cum, NImeni nu-i perfectînsă, editoarea este o femeie fermecătoare, statisticianul se îndrăgosteşte instantaneu, spre stupefacţia fiicei sale şi a tatălui.

NIMENI NU-I PERFECT – info

Regia:  RADU BELIGAN

Distribuţie:

SILVIU BIRIŞ

EUGEN CRISTEA

ANDREEA ŞOFRON

RODICA IONESCU/FLORENTINA ŢILEA

copilul ANDREEA MARIA POPESCU

Decorul:  PUIU ANTEMIR

Costumele:  IRINA SCHROTTER

Ilustraţia muzicală: IONUŢ ŞTEFǍNESCU

Mişcarea scenică: SANDRA MAVHIMA

Bilete se pot cumpăra de la casa de bilete a Centrului Cultural European pentru UNESCO Nicolae Bălcescu sau aici.

Foto: Nimeni nu-i perfect – centrulculturalnb.ro

25
/05
/22

Începând cu acest an, MiniCloud, ediția pentru copii și adolescenți a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, aflat la cea de-a XV-a ediție, capătă amploare și își deschide porțile zilnic pentru zeci de copii, în perioada 13–19 iunie, în București, pe Calea Griviței.

25
/05
/22

Mult-așteptata premieră a spectacolului „Richard al III-lea” după William Shakespeare, în regia lui László Bocsárdi, cu Sorin Leoveanu în rolul principal, va avea loc la finalul celei de a XIII-a ediții a Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova, fiind o coproducție a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova și a Festivalului Internațional Shakespeare.

25
/05
/22

În această primăvară se aniversează 31 ani de la înfiinţarea a trei instituții de teatru... Teatrul Masca, Teatrul Excelsior și Teatrul Urmuz.... actualul Teatrul Metropolis.

25
/05
/22

La doar un an de la redeschiderea cinematografelor din țară (post pandemie), lanțul de cinematografe Cineplexx face anunțul primei investiții importante: First Class Cinema – serviciul premium de la Cineplexx Băneasa. Deschisă publicului cinefil din 25 mai, locația VIP reprezintă o reconfirmare a angajamentului pe care compania și l-a luat pentru dezvoltarea industriei naționale și menținerea experienței de cinema în topul preferințelor românilor.

25
/05
/22

Leo Hussain, dirijor-principal invitat al Filarmonicii „George Enescu”, rămâne la pupitrul Orchestrei simfonice a Filarmonicii „George Enescu” , în zilele de joi și vineri, 2 și 3 iunie 2022.