Noi doi… cu Leon, o nouă comedie la Teatrul Mignon. Câştigă o invitaţie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/noi-doi-cu-leon-o-noua-comedie-la-teatrul-mignon-castiga-o-invitatie/

Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la avanpremiera spectacolului „Noi doi… cu Leon“, de Neil Simon, o comedie cu Letiţia Vlădescu, Marius Călugăriţa şi Mihai Prejban, care se joacă joi, 31 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon.

Un articol de Corina Vladov|30 Octombrie 2013

Ziarul Metropolis îți oferă o invitație dublă la avanpremiera spectacolului „Noi doi… cu Leon“, de Neil Simon, o comedie cu Letiţia Vlădescu (foto sus), Marius Călugăriţa şi Mihai Prejban, care se joacă joi, 31 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon. Regia este semnată de Laura-Maria Vlădoiu.

Spectacolul Noi doi… cu Leon prezintă o succesiune de evenimente importante în formarea unui cuplu, un compozitor şi o textieră, concomitent cu etapele marcante în colaborarea lor profesională: lansarea unui album.

Ceea ce întârzie desăvârşirea poveştii de dragoste dintre Sonia şi Vernon este prezenţa lui Leon, fostul iubit al Soniei, care intervine în momente cheie. Pe parcursul derulării evenimentelor, povestea ajunge să fie comprimată în versurile melodiilor.

Astfel, textul aparţinând dramaturgiei contemporane este o comedie spumoasă creată din situaţii imprevizibile, care punctează un subiect universal – dragostea, folosind, totodată, un limbaj universal – muzica.

noi doi

Afişul spectacolului „Noi doi… cu Leon“, de la Teatrul Mignon

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie dublă la spectacolul „Noi doi… cu Leon“!

Taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook) și ești automat înscris în tragerea la sorți.

Răspunsurile se primesc până joi, 31 octombrie, la ora 12.00, iar rezultatele vor fi afișate pe site imediat. Invitaţia la spectacolul Noi doi… cu Leon se ridică la intrarea în Teatrul Mignon, cu o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului programat joi, 31 octombrie, de la ora 19.30.

Concursul s-a încheiat. Câştigătoarea invitaţiei este Lav Lavinia. Felicitări!

Dacă vrei să fii la curent cu concursurile noastre, urmăreşte-ne pe Facebook!

INFO

Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1)

Noi doi… cu Leon

Regia: Laura-Maria Vlădoiu

Cu: Letiţia Vlădescu (foto sus), Marius Călugăriţa şi Mihai Prejban

Preţ bilet: 30 lei
Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907
Bilete online pe www.iabilet.ro

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Page 4 of 7« First...23456...Last »