Noi doi… cu Leon, o nouă comedie la Teatrul Mignon. Câştigă o invitaţie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/noi-doi-cu-leon-o-noua-comedie-la-teatrul-mignon-castiga-o-invitatie/

Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la avanpremiera spectacolului „Noi doi… cu Leon“, de Neil Simon, o comedie cu Letiţia Vlădescu, Marius Călugăriţa şi Mihai Prejban, care se joacă joi, 31 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon.

Un articol de Corina Vladov|30 Octombrie 2013

Ziarul Metropolis îți oferă o invitație dublă la avanpremiera spectacolului „Noi doi… cu Leon“, de Neil Simon, o comedie cu Letiţia Vlădescu (foto sus), Marius Călugăriţa şi Mihai Prejban, care se joacă joi, 31 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon. Regia este semnată de Laura-Maria Vlădoiu.

Spectacolul Noi doi… cu Leon prezintă o succesiune de evenimente importante în formarea unui cuplu, un compozitor şi o textieră, concomitent cu etapele marcante în colaborarea lor profesională: lansarea unui album.

Ceea ce întârzie desăvârşirea poveştii de dragoste dintre Sonia şi Vernon este prezenţa lui Leon, fostul iubit al Soniei, care intervine în momente cheie. Pe parcursul derulării evenimentelor, povestea ajunge să fie comprimată în versurile melodiilor.

Astfel, textul aparţinând dramaturgiei contemporane este o comedie spumoasă creată din situaţii imprevizibile, care punctează un subiect universal – dragostea, folosind, totodată, un limbaj universal – muzica.

noi doi

Afişul spectacolului „Noi doi… cu Leon“, de la Teatrul Mignon

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie dublă la spectacolul „Noi doi… cu Leon“!

Taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook) și ești automat înscris în tragerea la sorți.

Răspunsurile se primesc până joi, 31 octombrie, la ora 12.00, iar rezultatele vor fi afișate pe site imediat. Invitaţia la spectacolul Noi doi… cu Leon se ridică la intrarea în Teatrul Mignon, cu o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului programat joi, 31 octombrie, de la ora 19.30.

Concursul s-a încheiat. Câştigătoarea invitaţiei este Lav Lavinia. Felicitări!

Dacă vrei să fii la curent cu concursurile noastre, urmăreşte-ne pe Facebook!

INFO

Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1)

Noi doi… cu Leon

Regia: Laura-Maria Vlădoiu

Cu: Letiţia Vlădescu (foto sus), Marius Călugăriţa şi Mihai Prejban

Preţ bilet: 30 lei
Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907
Bilete online pe www.iabilet.ro

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Page 7 of 7« First...34567