Nou TRAILER pentru “Alita: Battle Angel” – filmul de acțiune pe care toată lumea dorește să-l vadă…
https://www.ziarulmetropolis.ro/nou-trailer-pentru-alita-battle-angel-filmul-de-actiune-pe-care-toata-lumea-doreste-sa-l-vada/

După mai bine de 10 ani de zvonuri pe marginea noului său proiect, James Cameron (creatorul celor mai de succes filme din ultimele trei decenii – Terminator, Titanic şi Avatar) a produs “Alita Battle Angel”, unul dintre cele mai aşteptate şi spectaculoase SF-uri ale anului.

Un articol de Petre Ivan|24 iulie 2018

Filmul, regizat de Robert Rodriguez, cu Jennifer Connelly și Christoph Waltz în distribuție, va avea premiera în decembrie 2018.

Povestea din Alita Battle Angel se desfășoară în secolul 26 și este construită în jurul personajului Alita, un cyborg feminin.

Foto: Alita: Battle Angel – facebook

26
/11
/21

INTERVIU „Cu fiecare film am impresia că învăţ ceva nou despre meseria de actor”, afirmă într-un interviu cunoscutul actor franco-algerian Kad Merad, progatonist în comedia „Succes de public” („Un triomphe”, 2020), regizată de Emmanuel Courcol şi disponibilă în prezent în cinematografele din România.

22
/11
/21

„Titane”, cel mai șocant film al anului, ajunge în cinematografele din România din 3 decembrie, distribuit de Independența Film. Catalogat drept thriller psycho-sexy, „Titane” a stârnit valuri de șoc la Cannes, mai mulți spectatori pierzându-și cunoștința în timpul proiecției.

22
/11
/21

Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV în luna decembrie, în așteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renașterea/ Resurrections”, care va fi lansat în preajma Crăciunului.

22
/11
/21

Viaţa grea din Gaza, violenţele asupra palestinienilor din teritoriile ocupate, agresiunile asupra femeilor în lumea arabă sau problema refugiaţilor se numără printre subiectele tratate de o serie de documentare care completează programul ediţiei din acest a Festivalului Filmului Palestinian.

17
/11
/21

Regizat de britanicul Edgar Wright, „Last Night in Soho” (2021) stă pe o idee grozavă. Ia un reflex des întâlnit al multora dintre noi, idealizarea unei anumite perioade, şi îl aruncă în aer cu stil.

10
/11
/21

CRONICĂ DE FILM Mi-e neaşteptat de greu să scriu despre „La civil” (2021), deşi e un film pe care am fost nerăbădător să îl văd. „Waiting for August” (2014), documentarul cu care a debutat Teodora Mihai, regizoare din Belgia, dar de origine română, m-a impresionat când l-am văzut şi încă îi port o amintire puternică.