Noul logo Google – imaginea de dupa petrecerea de Revelion
https://www.ziarulmetropolis.ro/noul-logo-google-imaginea-de-dupa-petrecerea-de-revelion/

Motorul de căutare Google a revenit în această imagine cu logo-ul care marchează trecerea în noul an şi care este o reluare a celui de pe 31 decembrie, numai că, de această dată, încăperea arată ca la finalul unei petreceri.   Dacă în Google doodle-ul din prag de An Nou personaje principale erau aniversaţii anului […]

Un articol de Andrada Văsii|2 ianuarie 2013

Motorul de căutare Google a revenit în această imagine cu logo-ul care marchează trecerea în noul an şi care este o reluare a celui de pe 31 decembrie, numai că, de această dată, încăperea arată ca la finalul unei petreceri.

 

Dacă în Google doodle-ul din prag de An Nou personaje principale erau aniversaţii anului 2012, în logo-ul din prima zi a anului 2013 singurii au rămas doar literele care formează numele motorului de căutare şi care fac curăţenie după petrecere. În imagine mai pot fi văzute panglica pe care este scris anul 2013 şi masa pe care au rămas doar resturi ale petrecerii de Revelion.

Astfel, din imagine lipsesc de această dată logo-urile folosite în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, dar a rămas fermoarul interactiv prin care au fost marcaţi cei 132 de ani de la naşterea lui Gideon Sundback, precum şi celelalte imagini din „ferestrele” camerei Google, acum luminate.

Printre evenimentele sau personalităţile pe care Google le-a celebrat prin logo-uri speciale în 2012 se află: 161 de ani de la prima publicare a romanului „Moby Dick”, 165 de ani de la naşterea lui Bram Stoker, creatorulul romanului „Dracula”, 115 ani de la naşterea aviatoarei Amelia Earhart, a 14-a aniversare a Google, 200 de ani de la naşterea scriitorului Charles Dickens, 172 de la naşterea pictorului Auguste Rodin, Ziua Pământului şi 46 de ani de la prima difuzare a seriei „Star Trek”.

 

 

Sursa: Mediafax

15
/01
/24

Scriem cuvinte în grabă, le rostim în grabă. Folosim adesea structuri gramaticale greşite, preluate multe dintre ele din mass-media şi propagate cu o viteză uimitoare. Pe Facebook, pe whatsApp, aruncăm cuvinte, propoziții, toate scrise rapid și cel mai adesea fără grijă. Corectitudinea exprimării nu prea mai interesează pe nimeni.

15
/01
/24

Teatrul Maghiar de Stat Cluj își ia cu tristețe rămas bun de la actorul András Csíky, laureat al premiilor Kossuth și Jászai Mari, distins cu Premiul UNITER pentru întreaga activitate, care s-a stins din viață în data de 13 ianuarie 2024, la vârsta de 94 de ani

12
/01
/24

Proiectul „Narațiuni ale națiunii”, produs de PostModernism Museum cu ocazia Zilei Culturii Naționale 2024, abordează valorile naționale într-o perspectivă multidisciplinară, prin teme dedicate unor genuri și mijloace de exprimare atractive: bandă desenată, muzică rock și folk, literatură, arte vizuale, istoria artei, în care reprezentările naționale sunt înțelese ca valori democratice, dimensiune europeană, influențe creative specifice unui spațiu de spiritualitate și limbaj comun.

12
/01
/24

Luna ianuarie aduce în spațiile galeriei neconvenționale Celula de Artă două noi vernisaje: acumulare.colecție 3, expoziția-colecție de lucrări dăruite de prieteni artiști a co-fondatorului Celulei de Artă, Daniel Loagăr, la spațiul-vitrină din B-dul Carol nr. 53 și experimental I, expoziția de fotografie experimentală a artistului vizual Marius Adrian, la Pop Up Window de la Galeria Kulterra (str. Știrbey Vodă nr. 104 – 106).

12
/01
/24

Scrisoarea trimisă de către scriitorul Mircea Damian din închisoare, jurnalul intim al unei doamne de la curtea regală, un jurnal de front din cel de-al Doilea Război Mondial, catrenul dedicat de Lucian Blaga uneia dintre muzele sale și ultima scrisoare trimisă de Ion Antonescu către soție s-au numărat printre cele mai discutate obiecte de colecție licitate la finalul anului trecut.