Noul logo Google – imaginea de dupa petrecerea de Revelion
https://www.ziarulmetropolis.ro/noul-logo-google-imaginea-de-dupa-petrecerea-de-revelion/

Motorul de căutare Google a revenit în această imagine cu logo-ul care marchează trecerea în noul an şi care este o reluare a celui de pe 31 decembrie, numai că, de această dată, încăperea arată ca la finalul unei petreceri.   Dacă în Google doodle-ul din prag de An Nou personaje principale erau aniversaţii anului […]

Un articol de Andrada Văsii|2 ianuarie 2013

Motorul de căutare Google a revenit în această imagine cu logo-ul care marchează trecerea în noul an şi care este o reluare a celui de pe 31 decembrie, numai că, de această dată, încăperea arată ca la finalul unei petreceri.

 

Dacă în Google doodle-ul din prag de An Nou personaje principale erau aniversaţii anului 2012, în logo-ul din prima zi a anului 2013 singurii au rămas doar literele care formează numele motorului de căutare şi care fac curăţenie după petrecere. În imagine mai pot fi văzute panglica pe care este scris anul 2013 şi masa pe care au rămas doar resturi ale petrecerii de Revelion.

Astfel, din imagine lipsesc de această dată logo-urile folosite în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, dar a rămas fermoarul interactiv prin care au fost marcaţi cei 132 de ani de la naşterea lui Gideon Sundback, precum şi celelalte imagini din „ferestrele” camerei Google, acum luminate.

Printre evenimentele sau personalităţile pe care Google le-a celebrat prin logo-uri speciale în 2012 se află: 161 de ani de la prima publicare a romanului „Moby Dick”, 165 de ani de la naşterea lui Bram Stoker, creatorulul romanului „Dracula”, 115 ani de la naşterea aviatoarei Amelia Earhart, a 14-a aniversare a Google, 200 de ani de la naşterea scriitorului Charles Dickens, 172 de la naşterea pictorului Auguste Rodin, Ziua Pământului şi 46 de ani de la prima difuzare a seriei „Star Trek”.

 

 

Sursa: Mediafax

08
/04
/24

Centrul de Comunicare Vizuală anunță cea de-a noua ediție a Conferinței Naționale de Fotografie (CNF2024), care se va derula în perioada 20-21 aprilie, la București, și va marca un moment esențial în calendarul evenimentelor dedicate artei fotografice din țara noastră.

05
/04
/24

Festivalul Filmului Palestinian, organizat de Centrul Cultural Mahmoud Darwish sub patronajul Ministerului Culturii din Palestina și al Ambasadei Statului Palestina în România, va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.

05
/04
/24

Brașov Jazz & Blues Festival, unul dintre marile festivaluri urbane de gen din România, revine între 15 și 18 august 2024, cu cea de-a 12-a ediție, iar orașul Brașov va fi din nou gazdă pentru peste 100 de artiști din toate colțurile lumii, care vor învălui publicul în ritmurile vibrante ale muzicii născute din jazz și blues.

04
/04
/24

Evenimentele interdisciplinare propuse în proiectul de cercetare coregrafică ROOTS, un proiect AREAL co-finanțat de AFCN, vin în întâmpinarea crizei generalizate care ne împresoară, căutând soluții pe măsura complexității problemelor suprapuse și interdependente cu care ne confruntăm, îndemnând la o explorare a rădăcinilor ce unesc omul, societatea în care trăim și întreaga biosferă.

02
/04
/24

Institutul Cultural Român participă în premieră, prin ICR Bruxelles și Centrul Național al Cărții, cu un stand propriu la „Foire du livre de Bruxelles / Târgul Internațional de Carte de la Bruxelles”, care se va desfășura în perioada 4-7 aprilie 2024, la Centrul de expoziții Tour et Taxis din capitala Belgiei.

02
/04
/24

Mobius & The Institute transformă centrul Bucureștiului într-un hotspot al culturii Hip-hop. Cea mai mare expoziție a artistului Saddo ocupă Piața Amzei.