Nu sunt faimos, dar sunt aromân – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/nu-sunt-faimos-dar-sunt-aroman-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|23 octombrie 2013

Ziarul Metropolis și MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs și poți câștiga 3 invitații duble pentru „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Toni Caramușat, un regizor aromân ajuns faimos, credea că succesul înseamnă totul. Până când, dintr-o carte străveche, a aflat că există un al 13-lea adevăr despre originea neamului aromânilor.

Mitul spune că adevărul îl deține o frumoasă de legendă. Şi misiunea lui Toni abia cum începe: trebuie să afle adevărul și să o găsească pe femeia care îi umple visurile. Nimic altceva nu mai contează.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Nu sunt faimos, dar sunt aromân!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi seara, 24 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Nu sunt faimos, dar sunt aromân, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni, începând cu 28 octombrie.

Câștigătorii afișați pe site vineri, 25 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce profesie are personajul Toni Caramușat în filmul „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”?

1. Doctor

2. Regizor

3. Dansator

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Nu sunt faimos, dar sunt aromân

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: MADALINA AFTIMESCU, SERTU TANIA și GABRIELA ALECSANDRU. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.