Nu sunt faimos, dar sunt aromân – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/nu-sunt-faimos-dar-sunt-aroman-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|23 octombrie 2013

Ziarul Metropolis și MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs și poți câștiga 3 invitații duble pentru „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Toni Caramușat, un regizor aromân ajuns faimos, credea că succesul înseamnă totul. Până când, dintr-o carte străveche, a aflat că există un al 13-lea adevăr despre originea neamului aromânilor.

Mitul spune că adevărul îl deține o frumoasă de legendă. Şi misiunea lui Toni abia cum începe: trebuie să afle adevărul și să o găsească pe femeia care îi umple visurile. Nimic altceva nu mai contează.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Nu sunt faimos, dar sunt aromân!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi seara, 24 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Nu sunt faimos, dar sunt aromân, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni, începând cu 28 octombrie.

Câștigătorii afișați pe site vineri, 25 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce profesie are personajul Toni Caramușat în filmul „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”?

1. Doctor

2. Regizor

3. Dansator

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Nu sunt faimos, dar sunt aromân

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: MADALINA AFTIMESCU, SERTU TANIA și GABRIELA ALECSANDRU. Felicitări!

20
/06
/24

În data care marchează 66 de ani de la debutul primei ediții a Festivalului și Concursului Internațional George Enescu, celebrul violoncelist lituanian David Geringas, președintele juriului secțiunii de violoncel, va susține miercuri, 4 septembrie 2024, ora 19:00, un recital de excepție pe scena Ateneului Român, fiind acompaniat la pian de către Mikhail Mordvinov.

14
/06
/24

Organizatorii Concursului Internațional George Enescu anunță rezultatele preselecției secțiunilor instrumentale, pentru ediția a XIX-a: din 555 de muzicieni care au aplicat până la data de 17 mai 2024, juriul de specialitate a selectat 149 de tineri interpreți din 26 de țări, care vor evolua la București în luna septembrie. 

26
/09
/23

Cea de-a IX-a ediție a „Premiilor Constantin Chiriac” a avut loc zilele trecute, în Prisăcani, satul natal al lui Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, cel care a inițiat această competiție prin care elevii primesc recunoașterea calităților lor intelectuale și sufletești, pentru a-i angaja în destinul comunității.

03
/02
/23

Marti, 7 februarie, ora 18.30, la Seneca Anticafe, strada Arhitect Ion Minu nr 1, se lansează raportul de cercetare "Consumul cultural al tinerilor și tinerelor din orașele mici și mijlocii. Perspective feministe" realizat de Asociația Room 2046 și Fundația Friedrich-Ebert-Stiftung România, cu ocazia derulării proiectului F-SIDES Chapters - o serie de cinecluburi feministe în urbanul mic și mediu din România.

02
/02
/23

După relansarea Programului „Cantemir”, Institutul Cultural Român, prin Centrul Național al Cărții, dă startul înscrierilor la sesiunea din acest an a cunoscutelor programe de finanțare a traducerii cărților românești în străinătate: Translation and Publication Support Programme (TPS) și PUBLISHING ROMANIA. Cele două programe se adresează editorilor din afara țării și urmăresc facilitarea accesului la cultura română, prin sprijinirea traducerilor din autori români și a publicațiilor dedicate culturii și civilizației românești.

02
/02
/23

Institutul Cultural Român a lansat apelul la candidaturi pentru bursele ”Woodrow Wilson” care se vor desfășura în anul 2023. În cadrul acestui program, trei cercetători români vor primi câte o bursă în valoare de 14.000 de dolari, constând într-un stagiu de trei luni la Woodrow Wilson International Center for Scholars, din Washington DC.