Numărătoarea inversă pentru concertele Avishai Cohen Trio a început
https://www.ziarulmetropolis.ro/numaratoarea-inversa-pentru-concertele-avishai-cohen-trio-a-inceput/

Sâmbăta şi duminica la Sala Radio, cel mai apreciat contrabasist al momentului îşi va prezenta în Bucureşti noul disc, From Darkness.

Un articol de Liliana Matei|9 octombrie 2015

Avishai Cohen este unul dintre cei mai influenți instrumentişti contemporani, colaborând cu artişti precum Bobby McFerrin, Roy Hargrove, Paquito D’Rivera şi Chick Corea. Alături de acesta din urmă, basistul a fondat trupa Origin, unde au cântat împreună timp de 6 ani.

Noul său album, From Darkness, este creat în formula de trio. Materialul reprezintă întoarcerea la nucleul esențial al muzicii sale și, totodată un nou început al unei călătorii ambițioase pe teritoriile creativității și forței expresive.

Discul este bogat și dens, redus la esență și traversat de nuanțe subtile, ieșind la suprafață ca o lucrare completă, puternică, care însă nu se teme să-și arate vulnerabilitatea în diverse momente în care registrul său se îndreaptă spre o sensibilitate intensă.

Concertele Avishai Cohen Trio vor avea loc pe 10 şi 11 Octombrie 2015, ora 20’00 la Sala Radio. Pe scenă vor urca Avishai Cohen-contrabas, Omri Mor-pian, Daniel Dor-tobe.
Accesul în sală se face începând cu ora 19:30.
Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

INFO

Biletele pentru concertele Avishai Cohen Trio costă 95, 135, 155 de lei în funcţie de categorie şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.
Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.

Evenimentele sunt susţinute de Ambasada Israelului în România şi fac parte din seria de concerte Jazz Night Out, prezentate de Twin Arts.

La concertele Jazz Night Out poți ajunge cu Uber!
E chiar simplu: iți faci cont pe Uber, foloseşti codul jazznightout şi ai prima cursă gratuită, în limita a 30 de ron. Deschizi aplicația, alegi locul de pornire  și de restul se ocupa Uber!

Uber este o aplicație de smartphone (disponibilă pentru iOS, Android și Windows Phone) prin care poți comanda o mașină. Te deplasezi prin București rapid și sigur, fără numerar. Banii se încasează direct de pe cardul bancar introdus în aplicație, în deplină siguranță.

Promoţia este valabilă între 01 octombrie -30 noiembrie şi se adresează persoanelor care încă nu au cont Uber.

02
/07
/20

OAMENII MUZICII Pe 17 iunie 1882 se năștea în Rusia cel care avea să devină marele compozitor modernist și neoclasic al secolului XX, Igor Stravinski (1882-1971). În 89 de ani de viață a fost martorul a două Războaie Mondiale dar și al unor revoluții sociale, culturale și muzicale fără precedent, el însuși devenind unul dintre uriașii muzicii secolului trecut.

28
/06
/20

Vești bune pentru industria muzicală și nu numai: cea de-a cincea ediție a Mastering The Music Business, primul și cel mai mare eveniment organizat în România pe teme de industrie muzicală, va avea loc în perioada 29 - 31 iulie într-un nou format.

24
/06
/20

Săptămânal, miercurea, începând din 1 iulie, seria de concerte open air cu artiști locali din zona alternative – Backyard Acoustic Season – se reinstalează pe terasa de la Expirat, la inițiativa Overground Music, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns de aproximativ 100 de persoane per reprezentație.

24
/06
/20

După trei luni în care Qreator – Home Together Edition a fost platforma de exprimare online pentru cei mai importanți artiști din România, seria de evenimente ajunge la final. Ultima reprezentație va fi una memorabilă, un recital cu Angela Gheorghiu. Joi, 25 iunie, de la ora 18:30, marea soprană va susține un recital live transmis online pe pagina de Facebook a Qreator.

23
/06
/20

Proiectul Poveştile instrumentelor a fost conceput într-un fel şi se naşte în alt fel, în Noaptea de Sânziene a anului 2020, în vremuri în care a vrea să faci artă, oriunde în lume, a devenit neînchipuit de dificil, în vremuri în care artiştii cu şi modul lor de expresie sunt reduşi, aproape, la tăcere, în vremuri în care artiştii par, celor mulţi, neesenţiali.

22
/06
/20

Pe 21 iunie 1982, Parisul cânta și dansa pentru prima oară marcând Sărbătoarea Muzicii în ziua solstițiului de vară. Inițiativă a ministrului culturii francez de la acea dată – Jack Lang – și a compozitorului și muzicologului Maurice Fleuret, Fête de la Musique a devenit treptat o sărbătoare internațională a muzicii, marcată în peste 120 de țări din lume în fiecare an, pe 21 iunie, prin evenimente dedicate muzicii, derulate cel mai adesea în aer liber.

Pagina 1 din 14912345...102030...Ultima »