O nouă întâlnire Weekend Sessions la Grădina Botanică (4-5 iunie)
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-noua-intalnire-weekend-sessions-la-gradina-botanica-4-5-iunie/

Savurăm weekendurile în oaza de cultură din inima naturii urbane cu sesiuni acustice de jazz, muzică clasică şi pop-indie de la artişti independenţi, cu picnic şi degustări gourmet de la artizani locali, proiecţii de film, ateliere de yoga, dans contemporan, ateliere educative pentru copii şi momente de poezie pe pajiştea Grădinii Botanice a Universităţii din Bucureşti.

Un articol de Petre Ivan|2 iunie 2022

Din program: sesiuni muzicale cu Private Venganza (rock alternativ), Duo Cristi Horia & Sorin Romanescu (jazz instrumental), Cristina Lupu (pop-indie), pe 4 iunie, urmate pe 5 iunie de sesiuni cu Duo Harpă și Vioară (Evelina-Daiana Andrieș și Mateo Miu) și Alex Olteanu & Sorina Georgiana Rotaru (jazz). În ambele zile, participanții vor putea lua parte la la sesiuni de poezie – performance cu Fanfarov & VonAim, sesiuni la Cortul Terapeutic cu psihoterapeut Ștefania Dudău, sesiuni de yoga cu Magda Bucur, ateliere creative și proiecții de film de la UNATC și Institutul Francez.

Weekend Sessions la Grădina Botanică, Șoseaua Cotroceni, 32
Sâmbătă și duminică, de la 16.00 la 21.00

Un bilet este 60 lei online (bilete.weekendsessions.ro) și 70 lei la intrare (prețul include intrarea în Grădina Botanică și acces la toate sesiunile din ziua rezervată).
Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită.
Detalii pe www.weekendsessions.ro

31
/07
/22

„Nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat sau de instituțiile lui niciodată în cariera mea, dimpotrivă eu am susținut muzicieni și colegi români, invitându-i în concertele și spectacolele mele, pe onorarii importante, în toată cariera mea“, scrie soprana Angela Gheorghiu într-o postare pe contul ei de Facebook.

21
/07
/22

Cea de-a IV-a ediție a Festivalului SoNoRo Musikland va avea loc în perioada 22-31 iulie 2022 și continuă să aducă în atenția publicului, ca destinații culturale, orașele Brașov și Sighișoara, dar și câteva sate pitorești din Transilvania, unele dintre ele aparținând patrimoniului universal celebrat la nivel internațional: Prejmer, Hălchiu, Criț, Meșendorf, Viscri și Prod.

20
/07
/22

În perioada 20-22 iulie, se va desfășura pe coasta dalmată un festival original organizat și girat artistic de celebrul tenor, dirijor și compozitor de origine argentiniană José Cura, cu aportul a numeroși muzicieni români, mai precis Orchestra Metropolitană București și Corul artiștilor Operei Naționale București.

18
/07
/22

Peste 272.000 de participanți au celebrat muzica pe domeniul Castelului Banffy, la cea mai mare ediție din istoria festivalului