O nouă sesiune de admitere la UNATC I. L. Caragaiale
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-noua-sesiune-de-admitere-la-unatc-i-l-caragaiale/

Cei care îşi doresc să devină critici, manageri, organizatori de evenimente, specialişti PR, secretari literari, consilieri artistici, impresari, producători, cercetători, profesori, jurnalişti TV şi radio, mai au o şansă de a deveni studenţi la secţia: Teatrologie – Management cultural, jurnalims teatral (licenţă 3 ani), conform anunţului făcut de UNATC „I.L. CARAGIALE”.

Un articol de Petre Ivan|19 septembrie 2015

Absolvenții UNATC își desfășoară activitatea în țară și străinătate, în instituții publice de cultură (teatre, operă, operetă, muzee, biblioteci, așezăminte culturale), mass media, edituri, firme de publicitate, structuri și organizații guvernamentale (Ministerul Culturii, Institutul Cultural Român), organizații neguvernamentale, învățământul preuniversitar și universitar, mai spun oficialii Universităţii.

ÎNSCRIERE: 21 – 22 septembrie 2015

PROBE DE CONCURS: 23 și 25 septembrie 2015

Contact UNATC „I.L. CARAGIALE”

Secretariat Facultatea de Teatru

Adresă: str. Matei Voievod nr. 75-77, etaj 2

Telefon: 021 252 81 08

Informații: www.unatc.ro

Foto: UNATC I. L. Caragaiale – unatc.ro

23
/02
/24

Regizorul francez Nicolas Philibert, unul dintre marile nume ale filmului documentar la nivel internațional, semnează regia filmului Pe Adamant (Sur l’Adamant). Filmul a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Berlin în 2023, unde a câștigat Marele Premiu, Ursul de Aur.

22
/02
/24

„Invit tinerii să vadă ceva rar, deosebit - prima expoziție organizată în România despre imaginea samuraiului văzută de cei mai importanți artiști japonezi din perioadele Edo și Meiji”, a spus avocatul George Șerban, colecționar de stampe japoneze, la vernisajul expoziției „Samurai. Legendele Japoniei”, care a avut loc pe 21 februarie, la Muzeul Brukenthal din Sibiu, cu sprijinul JTI.

22
/02
/24

Niki (12 ani) și Vika (11 ani) se întâlnesc pentru prima dată în metroul din Harkiv, unde familiile lor s-au refugiat de război. O poveste de dragoste neașteptată și emoționantă, care ne amintește că empatia, generozitatea și speranța în ceilalți sunt singurele lucruri care ne pot salva umanitatea pe timp de război.

22
/02
/24

Pe 27 februarie se împlinesc 2 ani de la dispariţia regizorului Nicolae Corjos, autorul celebrelor filme Liceenii şi Declaraţie de dragoste. Mai multe televiziuni vor puncta momentul, cu totul excepţională fiind iniţiativa postul de televiziune prin cablu Cinemaraton care pe 27 februarie va difuza întreaga zi titluri din filmografia lui Nicolae Corjos, atât filme artistice, cât şi documentare şi interviuri cu acesta.