O seară de neuitat cu Charlize Theron, pe Canalul Paramount
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-seara-de-neuitat-cu-charlize-theron-pe-canalul-paramount/

Astăzi, 7 august, cu ocazia zilei ei de naştere, Charlize Theron îi invită pe toţii fanii din România să petreacă o seară specială împreună, pe Canalul Paramount. Actriţă, model şi o persoană implicată în acţiuni caritabile, Charlize Theron a jucat într-o serie de filme produse la Hollywood care au reuşit să obţină atât succesul de box-office, cât şi aplauzele criticilor.

Un articol de Petre Ivan|7 August 2015

Charlize Theron are în palmares un Oscar, un Glob de Aur și un Urs de Argint la Berlin.

The Cider House Rules (difuzat de la ora 18:35)

În acest film, Charlize joacă unul dintre primele roluri care au adus-o în lumina reflectoarelor. Regizat de Lasse Hallström, filmul a câștigat două premii Oscar și a fost descris de criticul Roger Ebert ca fiind “captivant și fermecător. Interpretarea lui Michael Caine este printre cele mai bune ale sale, iar Charlize Theron în rolul fetei este dulce și directă”.

Aeon Flux (de la ora 21:00)

Filmul spune povestea unui orfan care este adoptat chiar de propriul orfelinat în care a trăit și este luat în grijă de doctorul de acolo – care îl crește pentru că îl vede ca și pe fiul său”.

Charlize Theron , în Aeon-flux

Charlize Theron , în Aeon-flux

Pe lângă Charlize, distribuția îi include și pe Michael Caine și Tobey Maguire.

Pentru că Charlize Theron și-a dorit un rol care să-i pună la încercare abilitățile fizice, a acceptat să joace în Aeon Flux, o dramă SF/de acțiune care are la bază serialul de animație de la MTV.

Cu 400 de ani în viitor, după ce populația planetei Pământ a fost decimată de o boală, agentul subteran Aeon Flux este trimis într-o misiune în care trebuie să îl ucidă pe liderul Guvernului.

Reindeer Games (de la ora 22:50),

Apar capcanele și jocul se încinge în filmul Reindeer Games, în regia celebrului John Frankenheimer, regizor american de film și televiziune.

Charlize poate fi admirată în câteva scene senzuale în acest film, alături de Ben Affleck și Gary Sinise.

The Yards – Legea Tăcerii  (de la ora 00:50)

Filmul polițist, în regia lui James Gray, dezvăluie o lume a corupției și a tăcerii cumpărate din atelierele metroului din Queens, unde diferiți contractori repară trenurile pentru Autoritatea de Tranzit a orașului (TA).

Companiile rivale își sabotează reciproc munca pentru a câștiga licitații. Iar subminarea duce ușor ușor la crimă.

Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix și James Caan, alături de Charlize Theron, fac parte din distribuția acestui film “cu o abordare sensibilă, inteligentă și exigentă a unei povești tradiționale liniare“(Geoff Andrew – Time Out).

Program:

The Cider House Rules (18:35)

Aeon Flux (21:00)

Reindeer Games (22:50)

The Yards (00:50)

Foto: Charlize Theron – Paramount Channel

14
/12
/18

Singurul film românesc prezent anul acesta la prestigioasele Premii ale Academiei Europene de Film (echivalentul Oscarurilor pentru industria cinematografică europeană), TOUCH ME NOT a fost nominalizat la European Discovery – Premiul FIPRESCI pentru cel mai bun debut în lung-metraj.

13
/12
/18

În 2019, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) atinge, oficial, vârsta maturității. Cea de-a 18-a ediție va avea loc între 31 mai și 9 iunie, iar organizatorii au deja vești bune pentru cinefili: primele filme confirmate în program au fost lansate în cele mai importante festivaluri ale toamnei și vor avea premiera românească la Cluj-Napoca.

12
/12
/18

20 scurtmetraje din toată lumea și 10 scurtmetraje românești concurează anul acesta pentru trofeele NexT. Selecția filmelor pentru Competiția Internațională și Competiția Națională a fost realizată și în acest an de către Oana Ghera și Massimiliano Nardulli. Selecționerii au ales voci noi care onorează încă o dată misiunea festivalului la această ultimă ediție, aceea de a descoperi și aduce în prim-plan atât filmele scurte cu adevărat inovatoare, cât și pe cei care le creează.

12
/12
/18

TOP Documentarele își fac cu greu loc în cinematografe. Așa că pentru a viziona cele mai noi filme de nonficțiune nu ne rămân decât festivalurile și diferitele platforme. Am ales 10 documentare care m-au impresionat cel mai mult dintre cele văzute în 2018. Sunt filme extrem de stimulante și de îndrăznețe.

11
/12
/18

Ziua Internaţională a Tangoului, sărbătorită în 11 decembrie începând din anul 1977, a fost proclamată în onoarea a două figuri legendare ale muzicii argentiniene: Carlos Gardel, Regele Tangoului şi Julio De Caro, ambii născuţi într-o zi de 11 decembrie/ În 1935 Carlos Gardel compunea „Por una cabeza”, unul dintre cele mai cunoscute tangouri din istoria muzicii. 

10
/12
/18

A 22-a ediție a Festivalului Internațional de Film Studențesc CineMAiubit și-a desemnat câștigătorii sâmbătă, 8 decembrie 2018, într-o atmosferă emoționantă și plină de exuberanță. Premiul pentru cel mai bun film a revenit peliculei belgiene PABLO, în regia lui Sergio Guataquira Sarmiento.

10
/12
/18

METROPOLIS VIRAL. Filmul "Avengers: Endgame" bate recorduri chiar înainte de apariția sa în cinematografe. Lansat pe 7 decembrie, trailerul de aproape două minute și jumătate a înregistrat 289 milioane de vizualizări pe YouTube, Facebook și Twitter,  devenind cel mai vizionat trailer în primele 24 de ore de la lansare.

10
/12
/18

Bucharest Art Film Festival (BAFF) va proiecta în perioada 10-12 decembrie filme de(spre) artă la Galeria Halucinarium, din Calea Giulești 14. Art Film Festival încearcă la această a III-a ediție să creeze experiența ideală destinată publicului de cinema și zone conexe, aducându-l într-o galerie de artă timp de 3 seri. Programul fiecărei zile începe la ora 19:00, intrarea la proiecții fiind liberă în limita locurilor disponibile.

09
/12
/18

TOP Am ales cele mai relevante filme românești ale anului, din cele 25 de titluri de ficțiune care au ajuns în 2018 în cinematografe. Nu a fost un an rău: cinema-ul românesc a continuat să impresioneze în festivaluri, iar unul dintre filme, „Moromeții 2”, a stabilit chiar un record de spectatori.

07
/12
/18

CRONICĂ DE FILM Cu fizicul său firav, care sugerează o supunere cvasi-reflexă față de ceilalți, și cu chipul său caraghios, aproape imperturbabil dacă nu ar fi străpuns uneori de câte un zâmbet forțat, Marcello setează din start atmosfera de comedie neagră ce domină noul film al italianului Matteo Garrone, „Dogman” (2018).

07
/12
/18

Filmul Belgian GIRL, nominalizat la Globurile de Aur pentru Cel mai bun film străin, va deschide Oscar Weekend (18 - 20 ianuarie 2019, Cinema Elvire Popesco). "Oscar Weekend" are loc înaintea anunțării nominalizărilor la cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar (22 ianuarie), trofeele Oscar 2019 urmând să fie acordate în cadrul Galei din 24 februarie 2019. 

07
/12
/18

Cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Film NexT pune reflectoarele pe Portugalia, cu două programe a câte cinci scurtmetraje reunite sub titlul Focus Portugalia. Primul program, The Heart and the Body, va fi proiectat sâmbătă, 15 decembrie, iar cel de-al doilea, On Politics, va putea fi văzut duminică, 16 decembrie, ambele la ora 16.30, la Cinema Muzeul Țăranului.

07
/12
/18

Filmul „Vice” al lui Adam McKay, o dramă despre fostul vicepreşedinte Dick Cheney, cu Christian Bale, Sam Rockwell, Steve Carell şi Amy Adams în distribuţie, a primit cele mai multe nominalizări la cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur. La categoria miniserial sau film de televiziune cele mai multe nominalizări, în număr de 4, le-a primit „The Assassination of Gianni Versace”.

06
/12
/18

În timpul Războiului Rece, undeva între Polonia stalinistă, ruinată de cel de-al doilea război mondial, și Parisul boem al anilor ’50, un muzician înnebunit după libertate și o tânără cântăreață pătimașă trăiesc o iubire imposibilă, într-o perioadă istorică imposibilă. Îi desparte totul: trecutul lor, temperamentul, caracterul, ideile lor politice, imperfecțiunile fiecăruia și inevitabilele lovituri ale sorții. Cu toate acestea, sunt în mod fatal condamnați să fie împreună.

05
/12
/18

"Amintirile nu aparţin numai trecutului. Ele ne determină viitorul." - Jeff Bridges. Câștigător al unui Oscar în 2010, pentru prestația din “Crazy Heart”, actorul american Jeff Bridges a împlinit, ieri, 69 de ani. 

Page 1 of 22412345...102030...Last »