Oana Maria Cajal şi expoziţia „SHAKESPEARE AD INFINITUM”
https://www.ziarulmetropolis.ro/oana-maria-cajal-si-expozitia-shakespeare-ad-infinitum/

Marţi 12 aprilie 2016, la orele 14.00, a avut loc vernisajul expoziţiei personale de picto impulsuri „SHAKESPEARE AD INFINITUM”, expoziţie New Media Art a artistei şi scriitoarei de teatru OANA MARIA CAJAL. Evenimentul s-a desfăşurat la Galeria SENSO, Bd. Unirii nr. 15, sector 5, Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|25 aprilie 2016

Expoziţia a fost prezentată şi în cadrul Festivalului Internaţional Shakespeare de la Craiova. Oana Maria Cajal i-a acordat un interviu fotografului Simion Buia.

Oana Maria Cajal // Movie by Simion Buia from Simion Buia on Vimeo.

Iată şi câteva imagini din expoziţie
Take all myself_Vf Sold out!_Vf No title_0014_f Curtain call_0003_f Closing night_Vf Bleeding text_0015_f Afis 110x180cm Orizontal_f

28
/10
/20

Astăzi, 28 octombrie, de ziua de naștere a pictoriței basarabene Valentina Rusu Ciobanu (100 de ani), Asociația pentru cultură și arte ARBOR lansează în premieră producțiile multimedia #100VRC Valentina Rusu Ciobanu: viața și opera și VRC Atelier ’85, atelierul artistei din anul 1985, reconstituit în realitate virtuală.

27
/10
/20

Arta urbană este în jurul nostru, de cele mai multe ori este necesar doar să ne ridicăm privirea şi vom observa diferite forme de artă. Observăm de la stencils, la stickere, la graffiti şi instalaţii stradale, cât şi una dintre cele mai perisabile forme de artă urbană, cea realizată în cretă. Un articol de Mihaela Ion.

20
/10
/20

Editura Muzeului Național de Artă Contemporană și-a adăugat în colecție o nouă publicație „reper” pentru istoria vizualității contemporane din România, marcând astfel borna istorică a 30 de ani de la evenimentele lui decembrie 1989.

13
/10
/20

Expoziția-fenomen „Woman Unchained“ by Irina Greciuhina, care-a fost deschisă timp de o lună în spațiul expozițional Arbor.art.room, perioadă în care s-a bucurat de un imens succes, s-a închis în „real“, dar iubitorii de frumos mai au o șansă să contemple „Cina cea de taină“ cu femei și alte lucrări care i-au încântat pe bucureșteni în această perioadă.