Oana Pellea are un mesaj important pentru cei care vin la teatru
https://www.ziarulmetropolis.ro/oana-pellea-are-un-mesaj-important-pentru-cei-care-vin-la-teatru/

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Oana Pellea îi roagă pe spectatorii care vin la teatru să îi respecte pe cei care sunt pe scenă. Iată apelul actriţei.

Un articol de Petre Ivan|6 Aprilie 2017

”Iertați-mă! O să o spun pe aia dreaptă. A cumpăra un bilet la teatru, a veni la teatru, a avea bilet în primul rând, a te uita pe Facebook mare parte din spectacol iar la final a urla Bravo!… mi se pare un semn de prostie și de mitocănie. Iertați-mă! Vă rog, iertați-mă! Stai, Doamne iartă-mă, acasă… stai pe Facebook cât vrei… îți economisești și banii de teatru și nici nu deranjezi actorii care TE VĂD tot spectacolul că nu le acorzi niciun pic de respect elementar. E degradant pentru dumneavoastră și doar pentru dumneavoastră!

PS. Și… vă rog mult, nu strigați Bravo!, barem atât!

PS 2. Nu filmați spectacolul, e INTERZIS! E FURT! Și sunteți anuntați asta la intrarea în sală!

PS 3. Să nu credeți că sunt deranjată de astfel de manifestari 🙂 Nimic nu îmi poate lua bucuria existenței pe scenă. Menționez astfel de apucături în speranța că poate cineva citește, înțelege și data viitoare când se duce la teatru acorda actului artistic respectul cuvenit!”

Sursa: contul de Facebook al Oanei Pellea

19
/10
/19

Foaierul și holul Sălii Studio a Teatrului Odeon devin, pe timpul desfășurării FNT-29, spațiul unei expoziții despre arta și viața unui artist complex și plin de elaborate viziuni. Un demers care mizează pe informația intenționat-fragmentară, amestecată cu melancolie și decadență...

19
/10
/19

Evgheni Vodolazkin, unul dintre cei mai importanți și îndrăgiți scriitori, revine în România, în perioada 24–28 octombrie, la invitația Editurii Humanitas Fiction și a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara – FILTM 2019.

19
/10
/19

Duminică, 20 octombrie, de la 18.30, la TVR 3, în emisiunea „Vizual”, Marius Constantinescu vă invită la centrul BOZAR din Bruxelles, la deschiderea celui mai mare eveniment dedicat lui Brâncuşi în ultimii 20 de ani şi primul de acest gen din Belgia: expoziţia „Brâncuşi. Sublimarea formei”.

19
/10
/19

Marți, 22 octombrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc o întâlnire cu Lucian Boia și Marian Voicu despre volumul „Întrebări fără răspuns (sau cu prea multe răspunsuri)”, publicat de Editura Humanitas.

18
/10
/19

CRONICĂ DE FILM În documentarul „Jurnalul familiei -escu” (2018), regizorul Șerban Georgescu discută pe un ton jucăuș, ironic, ce (mai) înseamnă a fi român, la 100 de ani de la apariția României moderne, perioadă în care țara a trecut prin multe șocuri și transformări.

18
/10
/19

În Bucureşti, gala de deschidere a Les Films de Cannes à Bucarest este programată vineri, de la ora 19:00 la Cinema PRO, în prezența sărbătoritului ediţiei, Vlad Ivanov şi a cineastului Claude Lelouch.

18
/10
/19

Pentru prima dată adaptat pentru teatru, „Mătușa Julia și condeierul” de Mario Vargas Llosa, unul dintre cele mai fascinante romane ale literaturii lumii, s-a transformat în spectacol și va avea premiera vineri, 18 octombrie, de la ora 19, la Studio „Uțu Strugari” al Teatrului Național Timișoara.

18
/10
/19

Spectacolul „Figuranta” un nou one-woman show cu Tania Popa, va avea premiera pe 3 noiembrie, ora 20.00, la Sala Pictura a Teatrului Naţional din Bucureşti.

17
/10
/19

DANS PRINTRE CUVINTE Deschizi televizorul şi eşti bombardat cu o limbă română de multe ori aproximativă, citeşti ce-a mai rămas din presa scrisă şi se întâmplă acelaşi lucru. Iar pe reţelele de socializare e jale. Cui îi mai pasă azi, în secolul vitezei, de gramatică? Ziarul Metropolis îţi propune un joc nou de gramatică, fără să te scoată la tablă…

Page 1 of 83312345...102030...Last »