Oana Pellea are un mesaj important pentru cei care vin la teatru
https://www.ziarulmetropolis.ro/oana-pellea-are-un-mesaj-important-pentru-cei-care-vin-la-teatru/

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Oana Pellea îi roagă pe spectatorii care vin la teatru să îi respecte pe cei care sunt pe scenă. Iată apelul actriţei.

Un articol de Petre Ivan|6 Aprilie 2017

”Iertați-mă! O să o spun pe aia dreaptă. A cumpăra un bilet la teatru, a veni la teatru, a avea bilet în primul rând, a te uita pe Facebook mare parte din spectacol iar la final a urla Bravo!… mi se pare un semn de prostie și de mitocănie. Iertați-mă! Vă rog, iertați-mă! Stai, Doamne iartă-mă, acasă… stai pe Facebook cât vrei… îți economisești și banii de teatru și nici nu deranjezi actorii care TE VĂD tot spectacolul că nu le acorzi niciun pic de respect elementar. E degradant pentru dumneavoastră și doar pentru dumneavoastră!

PS. Și… vă rog mult, nu strigați Bravo!, barem atât!

PS 2. Nu filmați spectacolul, e INTERZIS! E FURT! Și sunteți anuntați asta la intrarea în sală!

PS 3. Să nu credeți că sunt deranjată de astfel de manifestari 🙂 Nimic nu îmi poate lua bucuria existenței pe scenă. Menționez astfel de apucături în speranța că poate cineva citește, înțelege și data viitoare când se duce la teatru acorda actului artistic respectul cuvenit!”

Sursa: contul de Facebook al Oanei Pellea

18
/02
/19

Unul dintre cei mai mari dirijori români, CRISTIAN MANDEAL – care se bucură de peste 45 de ani de activitate, în care a dirijat sute de concerte pe 4 continente, în 35 de ţări – și tânărul violoncelist român ȘTEFAN CAZACU (25 de ani), care cântă pe un violoncel creat în urmă cu 101 ani, la Torino (Italia), de către lutierul Georg Ullman – își dau întâlnire pe scena Sălii Radio, într-un concert extraordinar prezentat vineri, 22 februarie (19.00), alături de ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO.

17
/02
/19

CRONICĂ DE FILM În „Marele Dictator” (1940), Chaplin îl parodia pe Hitler. Scena jocului macabru cu globul pământesc folosit ca balon a devenit cult. Un portret sarcastic al unui om diabolic care influenţează întreaga lume face şi regizorul Adam McKay în „Vice”, o satiră la adresa fostului vicepreşedinte american Dick Cheney.

14
/02
/19

Actorul George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis din București, împlinește 51 de ani, pe 15 februarie. Șase artiști care au un impact uriaș asupra repertoriului teatrului: directorul de scenă Victor Ioan Frunză, scenografa Adriana Grand, regizoarea Chris Simion-Mercurian, actrița, regizoarea și dramaturgul Lia Bugnar, actorul și regizorul Emanuel Pârvu și dramaturgul și regizorul Mimi Brănescu, povestesc câteva întâmplări cu George Ivașcu.

13
/02
/19

Biletele puse în vânzare pentru concertul de jazz „Tenderly”, susținut de Luiza Zan Trio pe 14 februarie, la ora 20:00 la ARCUB s-au epuizat. „Joy of Life” - următorul concert din programul stagiunii de jazz ARTIST IN RESIDENCE, organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB, va fi susținut de trioul de senzație al artistului Petrică Andrei în data de 28 februarie, ora 20:00, la ARCUB, Sala Mare.

13
/02
/19

Duminică, 17 februarie (17.00), îndrăgostiții de toate vârstele sunt invitați la Sala Radio la tradiționalul concert de Dragobete, oferit în fiecare an în luna februarie de Orchestra de Muzică Populară Radio. Sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraş concertul prezentat de Orchestra de Muzică Populară Radio sub titlul „DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE” va fi susţinut de tineri artişti şi cupluri deja cunoscute ale scenei folclorice românești.

13
/02
/19

Opera Națională București desfășoară în perioada 11 februarie - 30 iunie 2019 un proiect cultural propriu în contextul preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene. Spectacolele acestei săptămâni, 11 februarie – 17 februarie 2019 sunt dedicate Austriei, considerată în întreaga lume ca fiind „țara muzicii”. Mozart, Haydn, Schubert, Bruckner sau Mahler s-au născut în Austria.

Page 1 of 77612345...102030...Last »