Oana Pellea și o descoperire emoționantă: o fotografie cu mama ei, uitată într-un sertar timp de 61 de ani
https://www.ziarulmetropolis.ro/oana-pellea-si-o-descoperire-emotionanta-o-fotografie-cu-mama-ei-uitata-intr-un-sertar-timp-de-61-de-ani/

Actriţa Oana Pellea a găsit un film nedevelopat într-un sertar şi a decis să-l dea la procesat. Inspiraţia i-a fost imediat răsplătită, pentru că printre imaginile de pe film a găsit şi una în care apărea chiar mama ei, Domnica Pellea, fotografiată la vârsta de 20 de ani.

Un articol de Petre Ivan|21 Martie 2018

”Am găsit un film negativ într-un sertar. L-am dat la developat. Din fotografie mă privește mama când avea 20. Filmul nedevelopat a stat în sertar 61 de ani. Mamă, îți mulțumesc că iar mi-ai făcut cu ochiul de acolo de unde ești. Te iubesc!”, a scris Oana Pellea pe contul ei de Facebook.

Învățăturile mamei


19
/02
/19

SĂ NU UCIZI, filmul co-regizat de Gabi Virginia Șarga și Cătălin Rotaru și inspirat de scandalul media care a cutremurat sistemul sanitar din România acum câțiva ani, va avea pe 1 martie premiera în cinematografele din 29 de orașe din țară.

19
/02
/19

Se joacă la Green Hours spectacolul „Această Sonia” – un one-woman show cu Letiția Vlădescu, scris și regizat de Lia Bugnar.

18
/02
/19

Unul dintre cei mai mari dirijori români, CRISTIAN MANDEAL – care se bucură de peste 45 de ani de activitate, în care a dirijat sute de concerte pe 4 continente, în 35 de ţări – și tânărul violoncelist român ȘTEFAN CAZACU (25 de ani), care cântă pe un violoncel creat în urmă cu 101 ani, la Torino (Italia), de către lutierul Georg Ullman – își dau întâlnire pe scena Sălii Radio, într-un concert extraordinar prezentat vineri, 22 februarie (19.00), alături de ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO.

17
/02
/19

CRONICĂ DE FILM În „Marele Dictator” (1940), Chaplin îl parodia pe Hitler. Scena jocului macabru cu globul pământesc folosit ca balon a devenit cult. Un portret sarcastic al unui om diabolic care influenţează întreaga lume face şi regizorul Adam McKay în „Vice”, o satiră la adresa fostului vicepreşedinte american Dick Cheney.

14
/02
/19

Actorul George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis din București, împlinește 51 de ani, pe 15 februarie. Șase artiști care au un impact uriaș asupra repertoriului teatrului: directorul de scenă Victor Ioan Frunză, scenografa Adriana Grand, regizoarea Chris Simion-Mercurian, actrița, regizoarea și dramaturgul Lia Bugnar, actorul și regizorul Emanuel Pârvu și dramaturgul și regizorul Mimi Brănescu, povestesc câteva întâmplări cu George Ivașcu.

Page 1 of 77712345...102030...Last »