Omul perna: câştigă o invitaţie la spectacolul de la Godot Cafe Teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/omul-perna-castiga-o-invitatie-la-spectacolul-de-la-godot-cafe-teatru/

Godot Cafe Teatru şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la „Omul perna“, spectacolul de licenţă al studenţilor Rareş Andrici, Cosmin Dominte, George Lepădatu şi Tudor Andronic, coordonat de asistentul universitar Ion Florin Grigoraş şi de profesorul coordonator de an Adrian Titieni.

Un articol de Elena Simion|26 septembrie 2013

Godot Cafe Teatru şi Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la „Omul perna“, spectacolul de licenţă al studenţilor Rareş Andrici, Cosmin Dominte, George Lepădatu şi Tudor Andronic, coordonat de asistentul universitar Ion Florin Grigoraş şi de profesorul coordonator de an Adrian Titieni.

Invitaţia de două persoane este valabilă pentru seara de sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 18.00

Spectacolul Omul perna aduce multă frumusețe întunecată, multă dramă și sensibilitate, într-o lume desprinsă de real, dar în care fiecare încearcă să își găsească izbăvirea. „I-ai mulțumit lui Dumnezeu pentru că ai fost și pentru că ești mai ciudat?”spune un personaj.

Citiţi şi: CRONICĂ DE TEATRU Omul perna – frumuseţe întunecată şi potrete răsturnate

omul perna

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi să spui, într-un comentariu pe site, cine a scris piesa „Omul perna“, până vineri, 27 septembrie, la ora 17.00.

Tragerea la sorți va avea vineri seara, iar invitația poate fi ridicată de la intrarea în Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14, București), cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului de sâmbătă, 28 septembrie (ora 18.00).

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

Vă ţinem la curent cu noile concursuri pe care le organizăm şi pe contul nostru de Facebook!

Foto din Omul perna – Teatrul în Culise

 

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Invitația a fost câștigată de LILIANA TEBEICA. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.