Până pe 30 iunie, poți redirecționa 3.5% din impozitul pe venit către Inima Copiilor!
https://www.ziarulmetropolis.ro/pana-pe-30-iunie-poti-redirectiona-3-5-din-impozitul-pe-venit-catre-inima-copiilor/

55 de copii bolnavi de inimă au fost operaţi la Spitalul Marie Curie în cele trei luni de pandemie. Toţi, cazuri urgente. Majoritatea, nou-născuţi cu malformaţii grave care le-ar fi făcut imposibilă supravieţuirea.

Un articol de Liliana Matei|17 iunie 2020

Profesorul Tammam Youssef, cel care de 7 ani vine în România și operează copii cu grave probleme cardiovasculare împreună cu medicii de la Spitalul Marie Curie, a ales ca în această perioada să rămână în București și să ajute la salvarea unor pacienți care altfel nu ar fi avut nici o șansă. Poți vedea, mai jos, povestea doctorului Youssef în 6 minute de film.

În timp ce epidemia de COVID-19 a alungat pacienții cu alte afecțiuni din spitale, la Cardiochirurgie, la Cardiologie și Terapie intensivă nou-născuți Marie Curie s-a lucrat la foc continuu în toată perioada pandemiei. În secțiile construite și susținute de Inima Copiilor au fost și vor mai fi salvați sute de copii, chiar și în condițiile cele mai dificile.

Dacă vrei să te implici, până pe 30 iunie poți redirecționa 3.5% din impozitul pe venit către Inima Copiilor. Găsești formularul și toate informațiile pe inimacopiilor.ro. Mai sunt câteva zile!

06
/02
/22

„Țăran până în măduva oaselor”, cum se autodeclară, ironic, dar numai pe jumătate. Om de afaceri. Globe-trotter. Bon-viveur și mare gurmand. Francez scârbit de Franța, în care susține că nu va mai fi decât „vizitator”. Gérard Depardieu este toate acestea la un loc și ceva în plus.

18
/11
/21

Seara de 3 decembrie 1986, în plină dictatură ceaușiștă, când românii îngheață de frig și acasă, și în școli, și în instituții de toate felurile, pare o seară ca oricare alta: se întunecă devreme, la televizor cetățenii se pot uita două ore, Tovarășul și Tovarășa sunt negreșit acolo, fabricile duduie necontenit, că ele lucrează „pe ture”. Dar cine iese din casă la București poate să meagă, de exemplu, la teatru.

20
/09
/21

Între 20 septembrie și 15 noiembrie, proiectul interdisciplinar „Noi împotriva noastră. Intervenție culturală pentru destigmatizarea bolilor psihice” continuă derularea la nivel național a seriei de activități artistice și de conștientizare dedicate cu precădere membrilor rețelei de sprijin din jurul persoanelor afectate de boli psihice, dar și publicului larg.