Până pe 30 iunie, poți redirecționa 3.5% din impozitul pe venit către Inima Copiilor!
https://www.ziarulmetropolis.ro/pana-pe-30-iunie-poti-redirectiona-3-5-din-impozitul-pe-venit-catre-inima-copiilor/

55 de copii bolnavi de inimă au fost operaţi la Spitalul Marie Curie în cele trei luni de pandemie. Toţi, cazuri urgente. Majoritatea, nou-născuţi cu malformaţii grave care le-ar fi făcut imposibilă supravieţuirea.

Un articol de Liliana Matei|17 iunie 2020

Profesorul Tammam Youssef, cel care de 7 ani vine în România și operează copii cu grave probleme cardiovasculare împreună cu medicii de la Spitalul Marie Curie, a ales ca în această perioada să rămână în București și să ajute la salvarea unor pacienți care altfel nu ar fi avut nici o șansă. Poți vedea, mai jos, povestea doctorului Youssef în 6 minute de film.

În timp ce epidemia de COVID-19 a alungat pacienții cu alte afecțiuni din spitale, la Cardiochirurgie, la Cardiologie și Terapie intensivă nou-născuți Marie Curie s-a lucrat la foc continuu în toată perioada pandemiei. În secțiile construite și susținute de Inima Copiilor au fost și vor mai fi salvați sute de copii, chiar și în condițiile cele mai dificile.

Dacă vrei să te implici, până pe 30 iunie poți redirecționa 3.5% din impozitul pe venit către Inima Copiilor. Găsești formularul și toate informațiile pe inimacopiilor.ro. Mai sunt câteva zile!

11
/07
/21

12 iulie 1909. Într-un sat din Teleorman se năștea Constantin Noica, cel care avea să devină cel mai important filosof al României, un destin în spatele căruia să ascund numeroase povești, discipoli celebri, ani de închisoare comunistă la Jilava și un fiu care s-a călugărit…

07
/02
/21

Într-o lume artistică din ce în ce mai fragmentată, în care ideea de trupă devine aproape o formă de rezistență, „Trupa fără nume” a însemnat coagularea unui grup de artiști remarcabili, INDEPENDENȚI, care au creat în zece ani de la înființare spectacole ce vor rămâne, fără dubiu, în istoria teatrului acestui deceniu.

03
/02
/21

Undeva, într-o fundătură din Bucureşti, din cartierul Rahova-Ferentari, „acolo unde întorceau tramvaiele 7 și 15, a treia stație de la Sebastian” se năștea acum 80 de ani, Ștefan Iordache. Era ziua de 3 februarie. „Ai mei erau din Calafat, unde amândoi locuiau pe aceeaşi stradă. S-au căsătorit şi, tineri şi fericiţi, au pornit-o în lumea largă”. Era anul 1941.

15
/12
/20

TOP Ce filme româneşti de ficţiune merită reţinute din acest an 2020 în care cinematografia a fost dată peste cap? Cu ce mai rămânem în afară de două încercări radicale ale unor regizori consacraţi, precum „Tipografic Majuscul”, de Radu Jude, şi „Malmkrog”, de Cristi Puiu?