Pasari libere – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/pasari-libere-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Pasari libere”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|8 noiembrie 2013

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Pasari libere”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Nu e niciun secret pentru nimeni: curcanii sunt proști. Fericiți când sunt îndopați non-stop, habar nu au că scopul e să arate apetisant în farfuria stăpânului.

Noroc că există și curcani mai răsăriți. Jake, un curcan războinic, îl obligă pe retrasul Reggie să se ofere voluntar într-o misiune secretă de maximă importanță. Salvarea tuturor stă în aripile lor.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Pasari libere!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 11 noiembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Pasari libere, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni, începând cu 13 noiembrie.

Câștigătorii afișați pe site marți, 12 noiembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce actor interpretează rolul curcanului Reggie?

1. Jake Nicholson

2. Owen Wilson

3. Vince Vaughn

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24 h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Pasari libere

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: IRENA STEFAN, ADRIANA FILIP și PETRE ARIAN. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.