Peste 1000 de roboţi au dansat simultan pentru Cartea Recordurilor
https://www.ziarulmetropolis.ro/peste-1000-de-roboti-au-dansat-simultan-pentru-cartea-recordurilor/

1.007 roboţi au dansat simultan timp de un minut, în cadrul unei acţiuni intitulată Dansul simultan al roboţilor, organizată în provincia Santung din estul Chinei, în urma căreia a fost stabilit un record mondial Guinness World Records.

Un articol de Petre Ivan|3 August 2016

Iniţial au dansat 1.040 de roboţi, având înălţimea de 43,8 centimetri, dintre care doar 1.007 au rezistat un minut fără să se oprească şi fără să se răstoarne.

Potrivit directorului tehnic al companiei Ever Win Company, care a fabricat roboţii, cea mai dificilă sarcină în teleghidarea de la distanţă a roboţilor cu ajutorul telefoanelor mobile sau cu alte dispozitive a fost interferenţa undelor radio.

Vezi video mai jos:

Recordul anterior fusese stabilit în luna februarie, când în oraşul Shenzhen din sudul Chinei au dansat simultan 540 de roboţi.

Foto: 1000 de roboţi au dansat simultan pentru Cartea Recordurilor – facebook

25
/04
/17

Un grup de muzicieni danezi inovatori scufundați într-un acvariu au fost recent protagoniștii unui concert subacvatic, aceștia cântând la instrumente adaptate special pentru a rezona în liniștea din adâncuri.

13
/04
/17

Ultimul trailer pentru "Thor: Ragnarok" are cele mai multe vizualizări în 24 de ore din istoria Disney - 136 de milioane de vizualizări în doar 24 de ore. Acesta a devenit, astfel, nu numai cel mai urmărit "teaser" difuzat vreodată de Marvel, ci și cel mai vizionat trailer lansat vreodată de Disney prin intermediul tuturor diviziilor sale, din care mai fac parte Pixar și Star Wars.

25
/04
/16

La câteva ore de la difuzarea primului episod din sezonul al șaselea din "Game of Thrones", site-ul Mashable a propus un rezumat al sezonului trecut jucat de pisici. Nu mai este "Game of Thrones", ci "Game of Kittens", titlul clipului postat sâmbătă online de site-ul american Mashable.

Page 1 of 3123