Pisica verde, un nou spectacol la Teatrul Metropolis. Câştigă 6 invitaţii!
https://www.ziarulmetropolis.ro/pisica-verde-un-nou-spectacol-la-teatrul-metropolis-castiga-6-invitatii/

Teatrul Metropolis din Bucureşti îşi îmbogăţeşte repertoriul cu spectacolul „Pisica verde“, revelaţia Galei Tânărului Actor Hop de la Costineşti de anul acesta, producţie care a primit premiul Ziarului Metropolis pentru cel mai bun spectacol. Câştigaţi 6 invitaţii la spectacolul regizat de Cristi Juncu!

Un articol de Ziarul Metropolis|12 decembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti îşi îmbogăţeşte repertoriul cu spectacolul „Pisica verde“, revelaţia Galei Tânărului Actor Hop de la Costineşti de anul acesta, producţie care a primit premiul Ziarului Metropolis pentru cel mai bun spectacol. Câştigaţi 6 invitaţii la spectacolul regizat de Cristi Juncu!

Dacă vreţi să aflaţi ce se întâmplă după ce pui o monedă de 50 de bani pe linia de tramvai, de câte ori te poţi reîncarna, cum să faci un baiat să te iubească sau un om să moară, sau dacă se poate desena un dinozaur fără să ridici creionul de pe hârtie, veniţi la spectacolul „Pisica Verde“!

La Gala Hop, Premiul „Cornel Todea” – Premiul pentru cea mai bună trupă de actori, a fost acordat spectacolului „Pisica verde” de Elise Wilk, cu: Rareş Andrici, Irina Antonie, Andrei Cătălin, Anghel Damian, Diana Roman, Georgiana Vişan. Producţia a mai fost recompensată şi cu Premiul publicului pentru cel mai bun spectacol.

Vă invităm pe 13 decembrie 2013, la Teatrul Metropolis, la spectacolul de teatru Pisica verde regizat de Cristi Juncu!

Pisica verde

Câştigă 6 invitaţii la spectacolul „Pisica verde“!

Până vineri, 13 decembrie, la ora 12.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei şase câştigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, 13 decembrie, în jurul orei 12.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „Pisica verde“, programat la Teatrul Metropolis vineri, 13 decembrie, de la ora 19.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Teatrul Metropolis, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii celor 6 invitaţii sunt: Budrugeac Iulia, Delia Carmen, Ana-Maria Burca, Paul Vasile, Anca Bălinişteanu şi Martin Mtt. Felicitări!

INFO

Teatrul Metropolis, Bucureşti (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, sector 2)

PISICA VERDE de Elise WILK

Regia: Cristi Juncu
Scenografia: Cosmin ARDELEANU

vineri, 13 decembrie 2013, ora 19.00

Cu: Rareș ANDRICI – Dani
Diana ROMAN – Bianca
Anghel DAMIAN – Robert
Irina ANTONIE – Roxana
Georgiana VIȘAN – Flori
Andrei CĂTĂLIN – Boogie/Robert

Preţ casa de bilete: 21.60 Lei

Durata: 1h 15 min

Rezervările se pot face la numerele: 021.210.51.08 sau 0728.138.265 (în intervalul orar 10.00 – 19.00)

Foto din Pisica verde – pagina oficială de Facebook

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]