Poliţist Garantat 100%: Marian Godină
https://www.ziarulmetropolis.ro/politist-garantat-100-marian-godina/

A cucerit internetul cu poveştile despre munca lui de agent la Rutieră. Marian Godină este, poate, cel mai popular poliţist din România. Duminică, 29 ianuarie, Cătălin Ştefănescu l-a invitat la o şuetă Garantat 100%. De la 22.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Un articol de Liliana Matei|29 ianuarie 2017

Poveştile sale pline de haz despre viaţa de poliţist i-au atras multe like-uri pe pagina de Facebook, dar, uneori, şi dezaprobarea superiorilor. Marian Godină este apreciat de public în România, ba chiar a devenit cunoscut şi internaţional. Munca lui de poliţist la Poliţia Rutieră Braşov, umorul şi curajul de a spune lucrurilor pe nume i-au atras simpatie şi în afara ţării, publicaţia politico.eu acordându-i un spaţiu considerabil şi enumerându-l pe lista celor 28 de oameni (din 28 de ţări) care definesc şi vor influenţa Europa în 2017.

Duminică seară, Marian Godină este invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%. Ediţia poate fi vizionată pe 29 ianuarie, de la 22.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Ce înseamnă onoarea şi demintatea de a fi poliţist, cum se schimbă lucurile în poliţia română, cum este azi perceput poliţistul de publicul larg, dar şi alte poveşti cu umor sau pline de amărăciune deapănă Marian Godină duminică, la Garantat 100%.

„Nu am cerut niciodată nimănui să dea like şi share vreunei postări de-ale mele. Nici vreun concurs cu like şi share nu am organizat vreodată. N-am făcut lucruri de acest fel pentru că mi-am dorit ca pe această pagină să intre numai oameni de calitate, care să dea like sau share doar atunci când chiar le-a plăcut ce au citit şi au simţit nevoia să împărtăşească şi cu alţii. Am pus mereu accent pe calitate, nu pe cantitate. În schimb, am să cer azi să mi se dea unlike. Din acelaşi motiv”, îşi începe Marian Godină o postare recentă pe pagina de socializare. După emisiunea de duminică seară, când îl vor cunoaşte mai bine pe Marian Godină, opţiunea le aparţine telespectatorilor.

La final de Garantat 100%, cei prezenţi în faţa micilor ecrane se pot delecta cu muzica trupei Stema, care va cânta melodia Ăsta-s eu, tocmai pentru a sublinia mesajul invitatului lui Cătălin Ştefănescu din această săptămână. Reprezentantă a muzicii indie-alternative, cu infuenţe psihedelic, trip hop, Stema este deja cunoscută publicului de la festivaluri de gen din România: Electric Castle (2015), Shine Festival (2015), Bergenbier – Zilele Prieteniei (2014), Rock in Park (2013), Street Delivery (2014).

Despre Garantat 100%: Le-a dat garanţii la fiecare ediţie, iar după 17 ani, telespectatorii o recunosc drept una dintre cele mai de succes emisiuni culturale. Cătălin Ştefănescu prezintă la TVR 1 „felul nostru de a face televiziunea”: Garantat 100%. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook Garantat 100%.

 

 

28
/03
/24

O nouă lună într-un șir aparent nesfârșit plasat sub semnul „vremurilor interesante” este o nouă invitație la oglindire prin artă. De la criza de mediu la traume transmise de-a lungul generațiilor, de la apăsarea cu care ne zdrobesc rolurile de gen în societate, la dificultățile în comunicare, spectacolele Vanner Collective vorbesc despre probleme cu care ne confruntăm zi de zi, conștienți sau nu, abordate cu empatie și cu inteligență, cu un amestec dezarmant de onestitate și teatralitate.

26
/03
/24

Cum se poate găsi un echilibru între stăpânirea strategiilor de comunicare, acumularea cunoștințelor de SEO și duelul cu algoritmii opaci ai tuturor platformelor de social media, de la Instagram la Facebook, de la Tik-Tok la Reddit, toate acestea fiind necesare pentru a ajunge la public, și activitatea propriu-zisă de a crea un concept sau un produs?

22
/03
/24

În contextul celebrării a 20 de ani de existență, Centrul Național al Dansului București (CNDB) extinde Ziua Internațională a Dansului pe durata întregii luni aprilie. Astfel, spectatorii vor avea ocazia să vizioneze spectacole de dans internaționale prezentate în premieră în România, producții coregrafice naționale, dar și să participe la discuții cu artiștii.

22
/03
/24

Pe 23 martie 2021, la 93 de ani, după aproape un secol petrecut printre lumini, umbre și culori, a părăsit această lume, lăsând în urmă o istorie a costumului, zeci de volume, nenumărate expoziții, o mulțime de obiecte adunate într-o colecție de o valoare greu de estimat, care, poate, își va găsi în timp un spațiu pentru ca muzeul visat de ea să existe.

22
/03
/24

Cum poate râsul să fie terapeutic? Cum poate cufundarea în natură să ne aline? Cum ne poate ajuta arta mișcării să avem o relație mai bună, mai creativă cu procesul de înaintare în vârstă? În căutarea răspunsurilor la aceste întrebări, Asociația Developing Art lansează proiectul de cercetare artistică All Sorts of Care: o serie de rezidențe artistice dedicate explorării legăturilor complexe dintre corp și minte, în contextul râsului, al îmbătrânirii și al prezenței umane, ca un martor tăcut ce face parte din natură, toate privite prin filtrul ideii de grijă.

21
/03
/24

Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins în rolurile principale și multipremiatul „All of Us Strangers” (foto) (r. Andrew Haigh) sunt doar câteva dintre titlurile incluse în programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care va avea loc la Cluj-Napoca între 14 și 24 iunie.

21
/03
/24

Joi, 28 martie, de la ora 19.00, va avea loc la sediul Teatrului Masca (Bd. Uverturii, nr. 14) a șasea întâlnire din seria dezbaterilor performative moderate de Alex Tocilescu. Tema ediției este „Ăștia o să ne plătească nouă pensia?!”

20
/03
/24

Denisa Nicolae are multe nesiguranțe și incertitudini. Râde zgomotos și plânge cu sughițuri. Iubește. Lumea ei e mare și jucăușă, din când în când o prinde cu tandrețe, să nu fugă, și o face vizibilă, puțin câte puțin.