Premiera de gală a filmului „Şi caii sunt verzi pe pereţi”, în regia lui Dan Chişu, va avea loc pe 2 noiembrie
https://www.ziarulmetropolis.ro/premiera-de-gala-a-filmului-si-caii-sunt-verzi-pe-pereti-in-regia-lui-dan-chisu-va-avea-loc-pe-2-noiembrie/

Filmul „Şi caii sunt verzi pe pereţi”, în regia lui Dan Chişu, va avea premiera de gală vineri, 2 noiembrie, la CinemaPro. Din distribuţie fac parte actorii Adrian Titieni (în rolul Tocitu), Iulian Vişan (Marius), Anca Florescu (Cosmina) şi Tudor Smoleanu (Buzilă), informează un comunicat. „Şi caii sunt verzi pe pereţi” în regia lui Dan […]

Un articol de |29 octombrie 2012

Filmul „Şi caii sunt verzi pe pereţi”, în regia lui Dan Chişu, va avea premiera de gală vineri, 2 noiembrie, la CinemaPro. Din distribuţie fac parte actorii Adrian Titieni (în rolul Tocitu), Iulian Vişan (Marius), Anca Florescu (Cosmina) şi Tudor Smoleanu (Buzilă), informează un comunicat.

„Şi caii sunt verzi pe pereţi” în regia lui Dan Chişu este o poveste despre iluzia de a te îmbogăţi în România”, informează comunicatul citat.
 

 

 
Povestea urmăreşte două destine, cel al unui cuplu de tineri, care ar fi putut deveni bogaţi, în timp ce celălalt urmăreşte povestea a doi adulţi, care, din cauza lipsei lor de cunoştinţe atunci când vine vorba de tehnologia modernă, sunt păcăliţi de un spam primit pe e-mail, intră într-o loterie online falsă şi pierd toate economiile lor. Poveştile se întâlnesc la sfârşit, când se pierde orice speranţă şi refuză singura lor şansă de a se îmbogăţi.

Filmul va avea pe 30 noiembrie, la Cinemateca Union, de la ora 18,00, o primă proiecţie dedicată presei.

Sursa: Agerpres

23
/01
/24

Miercuri, 24 ianuarie, ziua în care Unirea Principatelor Române este celebrată la nivel național prin numeroase festivități și manifestări culturale, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București oferă publicului oportunitatea de a descoperi tainele limbajului universal al artei prin intermediul expoziției momentului, „Universul lui Salvador Dalí”, deschisă la Hanul Gabroveni din centrul Capitalei.

22
/01
/24

Teatrul Național „I.L. Caragiale” București își începe anul în Sala Mare, cu „Opera de trei parale” de Bertolt Brecht, această ars poetica și demonstrație practică a teatrului epic, acest punct de cotitură teatral, tablă de șah cu toți pionii murdari, busolă morală fără ac, și matrioșkă a răului.

22
/01
/24

Art Safari revine în această primăvară cu o ediție ce marchează un deceniu de existență. În prim plan, marii maeștri ai artei românești: Eustațiu Stoenescu, Grigorescu, Tonitza, Luchian, Pallady, Baba, Petrașcu, Mützner, Dărăscu, Ressu, Iser. Noul sezon prezintă 5 expoziții de artă, ce pot fi văzute în perioada 8 martie-28 iulie, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani.

22
/01
/24

Anul acesta, Teatrul Tamási Áron celebrează Ziua Culturii Maghiare prin deschiderea a trei spaţii de întâlnire : luni, 22 ianuarie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului, spectatorii din Sfântu Gheorghe pot urmări spectacolul "Voiam să mă revolt cu voi", o producţie a Teatrului Naţional din Târgu Mureş, în regia lui Aba Sebestyén; în aceeași zi, Trupa Tamási Áron joacă una dintre producţiile sale de succes, Floarea Soarelui, în regia lui Radu Afrim, pe scena Teatrului Naţional din Târgu Mureş; miercuri, 24 ianuarie, la Braşov, va fi lansată cartea despre viaţa actorului Nemes Levente, fostul director al Teatrului Tamási Áron.

22
/01
/24

Un spectacol-coupé, cu o durată de două ore, vă aşteaptă în penultima zi a lunii la Sala Media a TNB, ca să ne amintim de cel mai mare dramaturg al românilor, Ion Luca Caragiale, născut pe 30 ianuarie 1852: Caragiale altfel & Moftul român.

19
/01
/24

Acum un an, George Banu mai avea de trăit doar două zile. A murit pe 21 ianuarie 2023, la Paris, iar dispariția lui a însemnat sfârșitul unei lumi. O lume nu așa „perfectă” cum se dorește cea pe care o trăim, dar o lume frumoasă, în care se respira la alte înălțimi.

19
/01
/24

Warner TV dedică duminicile lunii februarie filmelor de basm, povești fantastice live action și animate, ecranizări și narațiuni originale lansate pe parcursul ultimelor nouă decenii.

19
/01
/24

Producția este adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animație și urmărește aventurile lui Aang, tânărul avatar, în încercarea de a stăpâni cele patru elemente (Apă, Pământ, Foc, Aer), pentru a reinstaura echilibrul într-o lume amenințată de înfricoșătoarea Națiune a Focului. Serialul va avea premiera globală pe 22 februarie 2024, doar pe Netflix.

19
/01
/24

Teatrul Bulandra prezintă sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Toma Caragiu, premiera spectacolului Oedip de Robert Icke, după Sofocle, traducere Irina Velcescu, în regia lui Andrei Șerban, regizor asociat Dana Dima și scenografia Carmencita Brojboiu.