Primăvara începe cu „Tinerețea noastră, „Școala nevestelor” și „Liliom”
https://www.ziarulmetropolis.ro/primavara-incepe-cu-tineretea-noastra-scoala-nevestelor-si-liliom/

În prima lună de primăvară, Centrul Cultural LUMINA a pregătit pentru public reprezentaţii cu cele mai recente producţii sale.

Un articol de Liliana Matei|13 martie 2022

Pe 20 martie, de la ora 19.00, la Romexpo, Pavilion C3, se joacă „Tinerețea noastră” de Kenneth Lonergan. În distribuția acestui spectacol despre sfârșitul copilăriei, artefactele inocenței și primul pas spre maturitate, spectatorii îi vor putea urmări pe scenă pe Alexandru Pavel, Ana Crețu și Tudor Cucu-Dumitrescu.

Pe 24 martie, de la ora 19.00, publicul este așteptat la comedia  „Școala nevestelor” de J.B. P. Molière. Distribuția este alcătuită din actorii Adrian Nicolae, Alexandru Pavel, Ana Crețu, Tudor Cucu-Dumitrescu, Codrin Boldea, Voicu Aaniței. Direcția de scenă îi aparține lui Victor Ioan Frunză, iar decorul și costumele sunt create de scenografa Adriana Grand.

Tot la Romexpo, Pavilion C3, va avea loc și spectacolul „Liliom. Viața și moartea unui vagabond” de Molnár Ferenc, programat pe 31 martie, la ora 19.00,

Interpretează: George Costin, Ana Crețu, Mirela Zeța, Alexandru Pavel, Codrin Boldea, Tudor Cucu Dumitrescu, Adrian Ban, Visarion Udatu, Sami Al-Tawel, Ioana Neacșu, Ioana Nicolae, Iza Radu, Flavia Martac.

Direcția de scenă: Victor Ioan Frunză

Scenografia: Adriana Grand

Coordonare muzicală: Andreea Csibi-Buzică.

Biletele pot fi achiziționate de aici: www.bilet.ro.

Foto: Adriana Grand

19
/05
/22

Asociația Bloc Zero a lansat primul număr al revistei de bandă desenată documentară POC!

15
/05
/22

TIFF propune la ediţia din acest an un Focus Polonia, care cuprinde o selecție a Festivalului Internațional de Film New Horizons din Wrocław, producții contemporane, filme cult  și o retrospectivă Krzysztof Kieślowski.