Primele spectacole sold out la FITS 2017
https://www.ziarulmetropolis.ro/primele-spectacole-sold-out-la-fits-2017/

Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) anunţă încasări record de 125.000 de lei în prima săptămână de la punerea în vânzare a primului set de bilete, mai multe spectacole, între care şi ”Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, fiind sold out.

Un articol de Petre Ivan|5 aprilie 2017

Astfel, au fost deja epuizate biletele pentru ”Faust”, în regia lui Silviu Purcărete.

Dar și pentru reprezentaţia din 17 iunie, pentru ambele spectacole ”Brodsky/Baryshnikov”, în regia lui Alvis Hermanis, programate în 15 şi 16 iunie şi FITS 2017prezentate de The New Riga Theatre & Baryshnikov Productions, şi spectacolul din 17 iunie a companiei Andalusian Flamenco Ballet, ”Duhul Andaluziei”, coregrafia Rafael Estévez.

De asemenea, multe dintre spectacolele la care se pot achiziţiona bilete momentan sunt pe cale să fie sold out.  În luna mai a anului trecut s-au vândut bilete pentru FITS 2016 în valoare de 100.000 lei, iar anul acesta, într-o săptămână, s-au încasat 125.000 lei din vânzarea biletelor pentru ediţia a XXIV-a.

Încă două seturi de bilete, care vor cuprinde noi spectacole, vor mai fi puse în vânzare până la startul ediţiei din acest an. Următoarele bilete vor fi scoase în vânzare cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar restul vor putea fi achiziţionate de la începutul lunii mai.

Cea de-a XXIV-a ediţie a FITS, considerat a fi cel mai mare spectacol de artele spectacolului din lume, va avea loc în perioada 9-18 iunie.

Foto: FITS 2017 – sibfest.ro

29
/04
/22

Galeria Anca Poterașu împreună cu Asociația Română de Artă Contemporană (ARAC) anunță deschiderea expoziției „O zi întreagă, împreună / One Day Together” semnată de artistul Zoltán Béla. Vernisajul expoziției va avea loc în data de 4 mai începând cu orele 19:00, pe Strada Popa Soare 26.

28
/04
/22

Unul dintre spectacolele prezentate publicului în cadrul seriei de performance-uri work in progress din 2021, „Băiatul văduvă”, după „Tom à la ferme” de Michel Marc Bouchard, regizat de Eugen Jebeleanu, a intrat în repertoriul Teatrelli din luna ianuarie a acestui an.

27
/04
/22

Festivalul Internațional de Film Transilvania în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR) anunță deschiderea Cinematecii TIFF@MNAR.

27
/04
/22

Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București anunță o nouă premieră, pe 30 aprilie 2022, la Sala „Ion Caramitru”: „Părinți și copii” de Brian Friel, o dramatizare după romanul omonim al lui Ivan Turgheniev.

22
/04
/22

Premiera producției „Lecția”, în coregrafia lui Arcadie Rusu, va avea loc pe 26 și 27 aprilie în Studioul de Dans Háromszék, în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe. Noul spectacol transpune amintirile anilor școlari într-un nou limbaj de dans inedit.