Primele spectacole sold out la FITS 2017
https://www.ziarulmetropolis.ro/primele-spectacole-sold-out-la-fits-2017/

Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) anunţă încasări record de 125.000 de lei în prima săptămână de la punerea în vânzare a primului set de bilete, mai multe spectacole, între care şi ”Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, fiind sold out.

Un articol de Petre Ivan|5 aprilie 2017

Astfel, au fost deja epuizate biletele pentru ”Faust”, în regia lui Silviu Purcărete.

Dar și pentru reprezentaţia din 17 iunie, pentru ambele spectacole ”Brodsky/Baryshnikov”, în regia lui Alvis Hermanis, programate în 15 şi 16 iunie şi FITS 2017prezentate de The New Riga Theatre & Baryshnikov Productions, şi spectacolul din 17 iunie a companiei Andalusian Flamenco Ballet, ”Duhul Andaluziei”, coregrafia Rafael Estévez.

De asemenea, multe dintre spectacolele la care se pot achiziţiona bilete momentan sunt pe cale să fie sold out.  În luna mai a anului trecut s-au vândut bilete pentru FITS 2016 în valoare de 100.000 lei, iar anul acesta, într-o săptămână, s-au încasat 125.000 lei din vânzarea biletelor pentru ediţia a XXIV-a.

Încă două seturi de bilete, care vor cuprinde noi spectacole, vor mai fi puse în vânzare până la startul ediţiei din acest an. Următoarele bilete vor fi scoase în vânzare cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar restul vor putea fi achiziţionate de la începutul lunii mai.

Cea de-a XXIV-a ediţie a FITS, considerat a fi cel mai mare spectacol de artele spectacolului din lume, va avea loc în perioada 9-18 iunie.

Foto: FITS 2017 – sibfest.ro

02
/08
/22

Programul celei de-a 19-a ediții a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL 2022, care va avea loc în perioada 8-14 august la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, este acum disponibil aici: https://bit.ly/Anonimul2022.

31
/07
/22

„Nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat sau de instituțiile lui niciodată în cariera mea, dimpotrivă eu am susținut muzicieni și colegi români, invitându-i în concertele și spectacolele mele, pe onorarii importante, în toată cariera mea“, scrie soprana Angela Gheorghiu într-o postare pe contul ei de Facebook.

28
/07
/22

Din Istanbulul marginalilor magistral creionat de Elif Shafak, pe o insulă grecească, unde regizorul Billy Wilder lucrează și își rememorează destinul, și până la malul Adriaticii, unde două surori înfruntă viața cum pot mai bine, vă invităm într-o călătorie livrescă menită să vă inspire în alegerea lecturilor pentru vara aceasta.

28
/07
/22

Regizat de regretatul Mantas Kvedaravičius, „Mariupolis 2”, care a fost prezentat în premieră mondială în luna mai la Cannes, va deschide cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL 2022, care va avea loc în perioada 8 - 14 august la Sfântu Gheorghe (Delta Dunării).

28
/07
/22

„Obiecte rănite” de George Banu, „Fiicele războiului” de Dinah Jefferies și „Șapte povești care nu se termină bine pentru toată lumea” de Cătălin Ceaușoglu sunt trei dintre titlurile noi propuse de Editura Nemira, care ne atrag atenția în această vară.