Primul discurs oficial în străinătate al Ducesei de Cambridge
https://www.ziarulmetropolis.ro/primul-discurs-oficial-in-strainatate-al-ducesei-de-cambridge/

Catherine, soţia prinţului William, a rostit primul său discurs oficial în străinătate joi, în Malayezia, în cadrul celei de-a doua etape a unui amplu turneu Asia-Pacific menit să finalizeze “ucenicia” regală a ducesei de Cambridge, informează AFP. “A le oferi copiilor şi familiilor lor un loc unde să se bucure de sprijin, de îngrijire pentru […]

Un articol de |14 Septembrie 2012

Catherine, soţia prinţului William, a rostit primul său discurs oficial în străinătate joi, în Malayezia, în cadrul celei de-a doua etape a unui amplu turneu Asia-Pacific menit să finalizeze “ucenicia” regală a ducesei de Cambridge, informează AFP.

“A le oferi copiilor şi familiilor lor un loc unde să se bucure de sprijin, de îngrijire pentru ameliorarea sănătăţii lor, într-un moment de stringentă necesitate, poate schimba o viaţă”, a declarat Kate în cadrul vizitei efectuate la un centru de îngrijire medicală pentru copii.

Un tratament eficace poate contribui la ameliorarea calităţii vieţii, a continuat ducesa de Cambridge lansând un nou program medical pentru copii la centrul din Kuala Lumpur.

Acest prim discurs al soţiei prinţului William era foarte aşteptat de observatorii instituţiei monarhice, care examinează cu minuţiozitate toate gesturile lui Kate pentru a stabili stilul pe care îl va imprima ea casei regale.

La acelaşi spital, cuplul regal britanic s-a jucat şi a glumit cu pacienţi de vârste mici şi mijlocii încercând să le aline suferinţele.

Kate şi William, efectuează un turneu regional prilejuit de împlinirea a 60 de ani la urcarea pe tron a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi au sosit joi în Malayezia, după ce au vizitat Singapore, în continuarea celei de-a doua etape a periplului lor de nouă zile.

Sursa: Agerpres

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Ritmuri de tango, parfum de Argentina, sonoritatea inedită a bandoneón-ului și vocea ANALIEI SELIS, toate acestea sunt ”ingredientele” concertului programat miercuri, 20 martie (19.00), la Sala Radio,  în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului TANGO SIMFONIC, ce poartă titlul Milonga de mis amores.

Page 1 of 78312345...102030...Last »