Printesa Diana – câştigă invitații la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/printesa-diana-castiga-invitatii-la-acest-film/

Mediapro Distribution şi Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitaţii duble la filmul „Printesa Diana”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|16 octombrie 2013

Mediapro Distribution și Ziarul Metropolis îţi oferă 3 invitații duble la filmul „Printesa Diana”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

„Printesa Diana“ este un biopic care se concentrează pe ultimii doi ani din viata prințesei, după ce a divorțat de prințul Charles. Se insistă asupra relației sale cu chirurgul Hasnat Khan (Naveen Andrews), toată povestea fiind autentificată de narările lui Dodi Fayed, prieten apropiat al acesteia.

Regizată de Oliver Hirschbiegel, drama despre cea supranumita „prințesa inimilor” are la bază un scenariu inspirat de cartea semnată de Kate Snell- „Diana: Her Last Love”.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Printesa Diana!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 21 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Printesa Diana, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, între 30 octombrie și 10 noiembrie.

Câștigătorii afișați pe site marți, 22 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

În ce alt film biografic a interpretat Naomi Watts un rol, alături de Sean Penn ?

  1. Frost/ Nixon
  2. All The President’s Men
  3. The Assassination of Richard Nixon

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Printesa Diana

Concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: BACOIU MIHAELA, DANA DUMITRASCU și COSMIN CAZAN. Felicitări! 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.