Prison Break se întoarce
https://www.ziarulmetropolis.ro/prison-break-se-intoarce/

Anul 2016 va veni la pachet cu două continuări ale unor seriale de succes din ultimii ani. Astfel, după ce am aflat că X-Files/Dosarele X vor reveni pe micile ecrane, în ianuarie 2016, cu Gillian Anderson si David Duchovny în rolurile principale, şi serialul Prison Break va avea o continuare.

Un articol de Petre Ivan|14 August 2015

Wentworth Miller şi Dominic Purcell îşi vor relua rolurile interpretate în serialul Prison Break pentru un nou sezon, considerat o “ediţie limitată”, care va conţine 10 episoade.

Aş descrie acest proiect ca un fel de «sequel» (continuare a unui film sau serial, n.r.). Va prelua aceleaşi personaje, la câţiva ani de unde le-a lăsat în ultimul sezon al serialului. Fraţii se vor întoarce. Unele dintre cele mai memorabile personaje din acel show TV vor reveni şi ele. – Dana Walden, copreşedinte Fox TV

Al patrulea sezon al serialului “Prison Break”, ultimul din această serie, a fost difuzat în Statele Unite în primăvara anului 2009.

“Prison Break” prezintă aventurile lui Michael Scofield (Wentworth Miller), un inginer genist civil, care se lasă închis intenţionat în penitenciarul Fox River din statul Illinois cu scopul de a organiza evadarea fratelui său, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), condamnat la moarte pentru asasinarea fratelui vicepreşedintelui Statelor Unite.

Condamnarea lui Lincoln Burrows a fost rezultatul unei înscenări organizate la cel mai înalt nivel al conducerii politico-administrative americane.

Foto: Prison Break – cinemagia

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

Page 1 of 25012345...102030...Last »