Prizonieri – câștigă invitații la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/prizonieri-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Prizonieri”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|17 octombrie 2013

Ziarul Metropolis și MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs și poți câștiga 3 invitații duble pentru „Prizonieri”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Fiica lui a fost răpită, iar poliția nu are nicio pistă. Timpul trece, iar șansele de supraviețuire scad. Decizia nu poate fi decât una: să o caute el însuși. Și e dispus să facă orice. Iar ceea ce va face te va ului.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Prizonieri!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 21 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Prizonieri, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni, începând cu 25 octombrie.

Câștigătorii afișați pe site marți, 22 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce actor celebru pentru personajul Wolverine interpretează rolul lui Keller Dover în thrillerul Prizonieri?

1. Ethan Hawke

2. Hugh Jackman

3. Brad Pitt

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Prizonieri

Concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: DIANA OANE, ZERO SILVIU MIHAI și LIANA RUCSANDA. Felicitări!

 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.