Prizonieri – câștigă invitații la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/prizonieri-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Prizonieri”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|17 Octombrie 2013

Ziarul Metropolis și MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs și poți câștiga 3 invitații duble pentru „Prizonieri”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Fiica lui a fost răpită, iar poliția nu are nicio pistă. Timpul trece, iar șansele de supraviețuire scad. Decizia nu poate fi decât una: să o caute el însuși. Și e dispus să facă orice. Iar ceea ce va face te va ului.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Prizonieri!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 21 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Prizonieri, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni, începând cu 25 octombrie.

Câștigătorii afișați pe site marți, 22 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce actor celebru pentru personajul Wolverine interpretează rolul lui Keller Dover în thrillerul Prizonieri?

1. Ethan Hawke

2. Hugh Jackman

3. Brad Pitt

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Prizonieri

Concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: DIANA OANE, ZERO SILVIU MIHAI și LIANA RUCSANDA. Felicitări!

 

27
/11
/13

Art in Bucharest și Ziarul Metropolis te invită sâmbătă, 30 noiembrie, la o plimbare prin Bucureștiul artistic. Participă la concurs și te vei putea întâlni cu sculptorul Lucian Țăran, cu artistul vizual Zoița Delia Călinescu și cu imaginile unuia dintre cei mai cunoscuți fotografi contemporani, Josef Koudelka.

Page 3 of 712345...Last »