Prizonieri – câștigă invitații la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/prizonieri-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Prizonieri”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|17 Octombrie 2013

Ziarul Metropolis și MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs și poți câștiga 3 invitații duble pentru „Prizonieri”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Fiica lui a fost răpită, iar poliția nu are nicio pistă. Timpul trece, iar șansele de supraviețuire scad. Decizia nu poate fi decât una: să o caute el însuși. Și e dispus să facă orice. Iar ceea ce va face te va ului.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Prizonieri!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până luni seara, 21 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Prizonieri, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni, începând cu 25 octombrie.

Câștigătorii afișați pe site marți, 22 octombrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce actor celebru pentru personajul Wolverine interpretează rolul lui Keller Dover în thrillerul Prizonieri?

1. Ethan Hawke

2. Hugh Jackman

3. Brad Pitt

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Prizonieri

Concursul s-a încheiat, câștigătorii sunt: DIANA OANE, ZERO SILVIU MIHAI și LIANA RUCSANDA. Felicitări!

 

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Page 7 of 7« First...34567