Profu’, demonstraţia de teatru a lui Răzvan Vasilescu. Câştigă o invitaţie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/profu-demonstratia-de-teatru-a-lui-razvan-vasilescu-castiga-o-invitatie/

Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la spectacolul „Profu’“ de Jean-Pierre Dopagne, cu Răzvan Vasilescu, care se va juca marţi, 29 octombrie 2013, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1).

Un articol de Corina Vladov|28 octombrie 2013

Ziarul Metropolis îți oferă o invitație dublă la spectacolul „Profu’“ de Jean-Pierre Dopagne, cu Răzvan Vasilescu, care se va juca marţi, 29 octombrie 2013, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1).

„Mergem la teatru uneori să auzim adevărul. Un adevăr pe care şi noi îl gândim, dar nu avem curajul să-l rostim”, spune Profu’ în piesa lui Jean-Pierre Dopagne.

Răzvan Vasilescu va trăi adevărul timp de o oră şi 30 de minute, pe scena Teatrului Mignon – adevărul dramei profesorului: lupta continuă pentru educaţie, o luptă pe care elevii au abandonat-o dinainte de a o începe.

O dramă dureros de actuală, dar care vă va face să râdeţi copios şi de la care veţi pleca cu lecţia învăţată.

Profu

Afişul spectacolului „Profu`“, de la Teatrul Mignon

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie dublă la spectacolul „Profu`“!

Taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook) și ești automat înscris în tragerea la sorți.

Răspunsurile se primesc până marţi, 29 octombrie, la ora 12.00, iar rezultatele vor fi afișate pe site imediat. Invitaţia la spectacol se ridică la intrarea în Teatrul Mignon, cu o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului programat marţi, 29 octombrie, de la ora 19.30.

Dacă vrei să fii la curent cu concursurile noastre, urmăreşte-ne pe Facebook!

INFO

Teatrul Mignon
Profu`
cu Răzvan Vasilescu
Preţ bilet: 40 lei
Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907
Bilete online pe www.iabilet.ro

Concursul s-a încheiat. Câştigătoarea invitaţiei este Adelina Cojocaru. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.