Profu’, demonstraţia de teatru a lui Răzvan Vasilescu. Câştigă o invitaţie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/profu-demonstratia-de-teatru-a-lui-razvan-vasilescu-castiga-o-invitatie/

Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la spectacolul „Profu’“ de Jean-Pierre Dopagne, cu Răzvan Vasilescu, care se va juca marţi, 29 octombrie 2013, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1).

Un articol de Corina Vladov|28 Octombrie 2013

Ziarul Metropolis îți oferă o invitație dublă la spectacolul „Profu’“ de Jean-Pierre Dopagne, cu Răzvan Vasilescu, care se va juca marţi, 29 octombrie 2013, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1).

„Mergem la teatru uneori să auzim adevărul. Un adevăr pe care şi noi îl gândim, dar nu avem curajul să-l rostim”, spune Profu’ în piesa lui Jean-Pierre Dopagne.

Răzvan Vasilescu va trăi adevărul timp de o oră şi 30 de minute, pe scena Teatrului Mignon – adevărul dramei profesorului: lupta continuă pentru educaţie, o luptă pe care elevii au abandonat-o dinainte de a o începe.

O dramă dureros de actuală, dar care vă va face să râdeţi copios şi de la care veţi pleca cu lecţia învăţată.

Profu

Afişul spectacolului „Profu`“, de la Teatrul Mignon

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie dublă la spectacolul „Profu`“!

Taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook) și ești automat înscris în tragerea la sorți.

Răspunsurile se primesc până marţi, 29 octombrie, la ora 12.00, iar rezultatele vor fi afișate pe site imediat. Invitaţia la spectacol se ridică la intrarea în Teatrul Mignon, cu o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului programat marţi, 29 octombrie, de la ora 19.30.

Dacă vrei să fii la curent cu concursurile noastre, urmăreşte-ne pe Facebook!

INFO

Teatrul Mignon
Profu`
cu Răzvan Vasilescu
Preţ bilet: 40 lei
Rezervări la contact@teatrulmignon.ro şi la tel. 0726.243.907
Bilete online pe www.iabilet.ro

Concursul s-a încheiat. Câştigătoarea invitaţiei este Adelina Cojocaru. Felicitări!

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Page 7 of 7« First...34567