Program la Godot Cafe-Teatru în perioada 1-9 mai 2013
https://www.ziarulmetropolis.ro/program-la-godot-cafe-teatru-in-perioada-1-9-mai-2013/

În perioada 1-9 mai, Godot Cafe-Teatru va aduce în scenă atât spectacole de teatru precum ,,Marea iubire a lui Sebastian’’ sau ,, Dragostea durează 3 ani’’, cât şi momente de improvizaţie.

Un articol de Andrada Văsii|30 aprilie 2013

În perioada 1-9 mai, Godot Cafe-Teatru va aduce în scenă atât spectacole de teatru precum ,,Marea iubire a lui Sebastian’’ sau ,, Dragostea durează 3 ani’’, cât și momente de improvizație.

Miercuri 01.05

Teatru / Concert

21:00 : ,,Apolodor” după Gellu Naum

Cu: Ada Milea, Dorina Chiriac, Radu Bânzaru

Durata: 1h30 / Preț bilet: 30 lei

,,Apolodor” este ca o ,,hartă” muzicală a călătoriilor unui pinguin în căutarea fraților lui, un fel de concert cu personaje vesel și trist în același timp. De el se pot bucura și copiii, dar e bun mai ales pentru copilul ascuns în fiecare om mare.

Joi 02.05

Teatru

20:00 : ,,Marea iubire a lui Sebastian”

Cu: Marius Manole, Rodica Mandache, Ana Ioana Macaria, Istvan Teglaș

Durata: 1h / Preț bilet: 35 lei

Având la bază fragmente din însemnările lui Leny Caler, jurnalul lui Mihail Sebastian şi piesa ,,Jocul de-a vacanţa”, spectacolul are în centru povestea de iubire dintre scriitor şi Caler, mare actriţă a perioadei interbelice. Decor minimalist, pagini de jurnal intim, dialoguri imaginare între ea – acum, în vârstă – şi el, încă tânăr, şi muzica epocii.

Improvizație

21:30 : Seara de improvizație cu ImproVizați.ro

Durata: 2h / Preț bilet: 30 lei

Vineri 03.05

Teatru

19:00 : ,,Asta-i tinerețea noastră” după Kenneth Lonergan

Regia: Radu Iacoban

Cu: Paul Ipate, Ioana Blaj, Conrad Mericoffer

Durata: 1h20 / Preț bilet: 30 lei

 ,,E nevoie de foarte mult timp pentru a fi tânăr” spune Picasso. E nevoie de o oră și jumătate de râs copios pentru cel care vizionează acest spectacol să simtă din nou ca a fost și este încă tânăr. Povestea imaginată de Kenneth Lonergan, care a stat la baza unor producții impresionante pe Broadway și West End, vorbește despre noptea maturizării, despre momentul marcant care face trecerea de la teribilism la intrarea propriu-zisă în viață.

Lonergan manevrează impecabil situațiile dramatice oferind actorilor posibilitatea de a se implica total și spectatorului oportunitatea de a se delecta vizionând această poveste hazlie și emoționantă. Warren ( Paul Ipate) e dat afara din casa tatălui său și se cazează cu forța în garsoniera prietenului său cel mai bun, Dennis ( Conrad Mericoffer). Peripețiile încep când Dennis află că Warren a furat din casă 15000 de dolari.

Concert

22:00 : Ozana Barabancea & Friends

Invitați: Andra Covaleov, Mihnea NIculescu, Dima Botnaru, Laura Stoian. La pian: Petrică Andrei

Durata: 1h30 / Preț bilet: 30 lei

 Marți 7.05

Teatru

18:00 : ,,Fă-mi loc!” de Anthony Michineau

Regia: Radu Beligan

Cu: Marius Manole, Medeea Marinescu

Durata: 1h 30 / Preț bilet: 50 lei

Medeea Marinescu și Marius Manole fac teatru la puterea a patra! Cea mai indrăgită actriță de film se întâlnește în sfârșit cu cel mai ,,pe val” actor de teatru într-o comedie a cărei producții este semnată de ,,Asociația INSPIRA”. ,,Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existentă.

Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simțim mai mult ca oricând să fim înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat. Hazardul îi aduce pe Manuel si Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate “scântei”. Însă amandoi caută să înțeleagă și să SE înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, și mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.

,,Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice convenientă socială.

Miercuri 08.05

Teatru

20:00 : ,,Dragostea durează 3 ani” de Frederic Beigbeder

Regia: Chris Simion

Cu: Cristi Iacob, Ilinca Goia, Gabriela Iacob, Vitalie Bichir

Durata: 1h45 / Preț bilet: 35 lei

Joi 09.05      

Teatru

19:00 : Avanpremieră ,,Interviu” de Theo Van Gogh

Regia: Bogdan Dumitrescu

Cu: Dan Bordeianu, Diana Roman

Durata: 1h10 / Preț bilet: 30 lei

Scenariul spune povestea unui jurnalist (Dan Dordeianu) al cărui domeniu de specialitate este politica, dar care a primit misiunea frustrantă şi enervantă de a intervieva o actriţă, faimoasa mai degrabă pentru senzualitatea ei decât pentru calitatea filmelor în care joacă (Diana Roman).

Conversaţia – când înţepătoare şi brutală, când sensibilă sau superficială, ajunge să releve cele mai ascunse secrete ale protagoniştilor. Singurul judecător al situaţiei va fi publicul, care va decide dacă între protagonişti se naşte un război ce trebuie câştigat prin orice mijloace sau o poveste de dragoste cu năbădăi, care se înfiripă timid. Publicul este provocat sa aibă răbdare şi să înţeleagă jocul psihologic al Interviului.

Improvizație

21:30 : Seara de improvizație cu ImproVizați.ro

Durata: 2h / Preț bilet: 30 lei

Info:

Str. Blănari 14

Tel: 0736 414 244, 021 316 16 82

contact@godotcafeteatru.ro

rezervari@godotcafeteatru.ro

 www.godotcafeteatru.ro